Apoteka Janković
Korpa

Stres, depresija, nesanica

Stres, depresija, nesanica
GE 132 je kompleks snažnih antioksidanata, pomoć u prevenciji brojnih bolesti. Preporučuje se radi očuvanja i unapređenja zdravlja i prevencije bolesti, kao i uz redovnu terapiju već nastalih oboljenja. Preporučuje se i radi ublažavanja stanja  hroničnog umora i simptoma hroničnih bolesti.Prime..
6.362,71 RSD
Brend: TG PHARM
Kantarion tablete su dodatak ishrani koji se preporučuje kod blagih i depresivnih poremećaja, kao i kod nervne iscrpljenosti nastale kao posledica duže izloženosti stresu. Kantarion tablete su pogodne za povremenu ili svakodnevnu upotrebu, jer ne stvaraju zavisnost ili naviku.Način upotrebe: 2 table..
332,64 RSD
Brend: TG PHARM
Relax je dodatak ishrani za smirenje na bazi valerijane, matičnjaka i hmelja, koji se preporučuje kod uznemirenosti, napetosti, razdražljivosti, zabrinutosti i poremećaja sna usled pojačane nervoze. Doprinosi potpunoj psihičkoj relaksaciji, deluje umirujuće, smanjuje nervnu napetost, olakšava uspavl..
550,37 RSD
Brend: JAMIESON
Folic Acid Jamieson, folna kiselina ili vitamin B9, je važna za normalno funkcionisanje mozga, za mentalno i emocionalno zdravlje. Sprečava razdražljivost, umor, depresiju, nesanicu. Važna je za sintezu DNK, i za funkcionisanje svake ćelije u organizmu. Značajnu ulogu ima u eritropoezi (stvaranju cr..
1.112,56 RSD
Brend: ANAFARM
Preparat KANTARION KAPSULE 100MG sadrži suvi ekstrakt nadzemnog dela biljke kantarion. Kantarion se, pored tradicionalne primene, koristi za poboljšanje raspoloženja i ublažavanja poremećaja sna. Navedena dejstva potvrđena su brojnim istraživanjima.Način upotrebe: Odrasli: 1 - 3 kapsule dnevno,..
486,86 RSD
KAPI KANTARIONA za unutrašnju upotrebu povoljno deluje kod lakših oblika depresija ( npr. klimakterične tegobe, nesanica, razdražljivost i nemir ). Pored toga, preparat se može koristiti i kao pomoćno sredstvo za ublažavanje tegoba digestivnog trakta ( čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu, katar ..
187,28 RSD
KAPI KANTARIONA U MASLINOVOM ULJU povoljno deluje na ublažavanje tegoba kod oboljenja digestivnog trakta (čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu, katar creva, kolitis) i lakših oblika depresije. Pored toga, ulje od kantariona ima epitelizirajuće, antiseptično i antiinflamatorno dejstvo te primenje..
253,51 RSD
KAPI PROTIV NESANICE deluju umirujuće kod stanja nervne napetosti, osećanja straha i poremećaja sna usled nervoze. Preparat omogućuje lak i miran san i ne stvara naviku.Sastav: tinktura angelike, tinktura kamilice, tinktura lavande, tinktura odoljena, tinktura hmelja, tinktura majorana, tinktura mat..
254,65 RSD
KAPI VALERIJANE se preporučuju kod nespokojstva, napetosti, razdražljivosti, zabrinutosti i poremećaja sna usled nervoze. Sastav: etanolno-vodeni ekstrakt rizoma sa korenjem valerijane Način primene: piti dnevno  15 do 20  kapi u malo vode ili na kocku šećeraNapomena: mogu da potenciraju v..
259,22 RSD
KAPI ZA UMIRENJE se primenjuju kod raznih oblika nervne napetosti i anksioznih stanja. Ne izazivaju naviku.Sastav: tinktura lavande, tinktura hmelja, tinktura matičnjaka, tinktura odoljena Način primene: piti dva puta dnevno po 10 – 20 kapiPakovanje: 30ml..
271,77 RSD
Lexoval forte je dijetetski suplement, sadrži kombinaciju biološki aktivnih jedinjenja koji smanjuje nervozu i napetost, ublažava razdražljivost kao posledicu nervoze, smanjuje depresiju i strahove, smanjuje mogućnost uzroka stresa, doprinosi boljem snu, ne izaziva zavisnost.Delovanje: Valerija..
480,34 RSD
Brend: DIV LEK
MAGMA MIR je 100% prirodan preparat sa širokom primenom koji ne izaziva zavisnost.Namena:-kod osoba izložene stresu-kod nesanica i razdražljivosti-kod problema sa koncentracijom  i pamćenjem-kod srčanih tegobaNačin upotrebe: -Za ublažavanje stresnih situacija 1-2 kapsule dnevno pre jela-Za post..
444,31 RSD
Prikazuje se 37 do 48 od 126 (11 strana)