Apoteka Janković
Korpa

PharmaSwiss

PharmaSwiss
Brend: PharmaSwiss
Globifer forte je dodatak ishrani u slučajevima kada uobičajena ishrana ne obezbeđuje dovoljnu količinu gvožđa. Nizak nivo ili ispražnjene rezerve gvožđa u organizmu dovode do pojave vrtoglavice, slabosti i zamora.Delovanje: Gvožđe je neophodno za obavljanje velikog broja vitalnih funkcija u čo..
2.765,23 RSD
Brend: PharmaSwiss
Globifer plus je pomoćno lekovito sredstvo,namenjeno lečenju anemije uzrokovane nedostatkom gvožđa. Nizak nivo ili ispražnjene rezerve gvožđa u organizmu dovode do pojave vrtoglavice,slabosti i zamora.Namena:-Osobama sa dokazanom sideropeničnom anemijom(nedostatak gvožđa)-Ženama koje planiraju trudn..
2.394,00 RSD
Brend: PharmaSwiss
MamaVit Plus je formulisan tako da zadovolji povećane potrebe za vitaminima, mineralima i oligoelementima kod žena pre, tokom i posle trudnoće.Tokom trudnoće, u post-porođajnom periodu i periodu dojenja znatno su povećane potrebe za vitaminima i mineralima jer trudnica treba da zadovolji potrebe svo..
1.701,00 RSD
Brend: PharmaSwiss
Mamavit je formulisan tako da zadovolji povećane potrebe za vitaminima, mineralima i oligoelementima kod žena pre, tokom i posle trudnoće.Tokom trudnoće, u post-porođajnom periodu i periodu dojenja znatno su povećane potrebe za vitaminima i mineralima jer trudnica treba da zadovolji potrebe svog org..
963,54 RSD
Brend: PharmaSwiss
MULTILAC BABY KESICE -  je sinbiotik poslednje generacije koji sadrži fruktooligosaharide FOS i 9 slojeva živih bakterija uključujući Lactobacilius rhamnosus GG.Namena:-Za održavanje normalne crevne flore kako bi se olakšalo funkcionisanje creva -Za vreme i nakon terapije antibioticima -U ..
689,99 RSD
Brend: PharmaSwiss
MULTILAC KAPSULE - je sinbiotik koji sadrži probiotsku komponentu - devet izolovanih sojeva živih kultura probiotskih bakterija i prebiotsku komponentu - oligofruktozu.Namena:-za prevenciju putničke dijareje-za prevenciju i terapiju antibiotske dijareje-za terapiju akutnih dijareja izazvanih vi..
440,51 RSD
Brend: PharmaSwiss
Ocuvite Lutein plus sadrži neophodne antioksidantne vitamine (vitamine C i E), minerale (cink i selen), kao i Lutein i Zeaksantin. Doprinosi zdravoj ishrani oka. Dodatak ishrani, za prevenciju i zaštitu raznih oboljenja, kao što su srčana i neurološka oboljenja, kao i staračka očna oboljenja.Delovan..
1.784,16 RSD
Brend: PharmaSwiss
Omega Defend kapsule sadrže  visoko prečišćeno riblje ulje sa precizno definisanim dozama EPA ( eikozapentaenska kiselina) i DHA (dokozaheksaenska kiselina) Svakodnevni unos nezasićenih masnih kiselina pomaže regulisanju povišenih nivoa triglicerida,kada promena režima ishrane ne daje..
859,63 RSD
Brend: PharmaSwiss
Rilectus tablete su kombinacija biljnih sastojaka koji pomažu ublažavanju tegoba kod iritirane sluznice gornjih respiratornih puteva (sinusi, nos, grlo).Delovanje:-Održava prohodnost disajnih puteva-Ublažava zapaljenje sluznice sinusa i nosa-Olakšava iskašljavanje-Jača otpornost disajnih putevaNačin..
307,80 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)