Apoteka Janković
Korpa

PharmaSwiss

PharmaSwiss
Brend: PharmaSwiss
Globifer forte je dodatak ishrani u slučajevima kada uobičajena ishrana ne obezbeđuje dovoljnu količinu gvožđa. Nizak nivo ili ispražnjene rezerve gvožđa u organizmu dovode do pojave vrtoglavice, slabosti i zamora.Delovanje: Gvožđe je neophodno za obavljanje velikog broja vitalnih funkcija u čo..
3.370,77 RSD
Brend: PharmaSwiss
Globifer plus je pomoćno lekovito sredstvo,namenjeno lečenju anemije uzrokovane nedostatkom gvožđa. Nizak nivo ili ispražnjene rezerve gvožđa u organizmu dovode do pojave vrtoglavice,slabosti i zamora.Namena:-Osobama sa dokazanom sideropeničnom anemijom(nedostatak gvožđa)-Ženama koje planiraju trudn..
2.394,00 RSD
Brend: PharmaSwiss
Magnezijum 24 Swiss+ je dodatak ishrani koji sadrži troslojnu tabeltu sa postepenim oslobađanjem tokom 24h.* Brzi sloj - Soli magnezijum oksida se brzo rastvaraju u kiseloj sredini.* Srednji sloj - Sprečava interakcije između različitih izvora magnezijuma.* Spori sloj- Soli magnezijum hidroksida se ..
720,72 RSD
Brend: PharmaSwiss
MamaVit Plus je formulisan tako da zadovolji povećane potrebe za vitaminima, mineralima i oligoelementima kod žena pre, tokom i posle trudnoće.Tokom trudnoće, u post-porođajnom periodu i periodu dojenja znatno su povećane potrebe za vitaminima i mineralima jer trudnica treba da zadovolji potrebe svo..
1.934,10 RSD
Brend: PharmaSwiss
Mamavit je formulisan tako da zadovolji povećane potrebe za vitaminima, mineralima i oligoelementima kod žena pre, tokom i posle trudnoće.Tokom trudnoće, u post-porođajnom periodu i periodu dojenja znatno su povećane potrebe za vitaminima i mineralima jer trudnica treba da zadovolji potrebe svog org..
860,46 RSD
Brend: PharmaSwiss
Multi 24 Swiss+ je dodatak ishrani koji sadrži troslojnu tabletu sa postepenim oslobađanjem tokom 24h. Razdvojena apsorpcija komponenti koje imaju različita svojstva i hemijsku strukturu sprečava moguće neželjene interakcije između pojedinih različitih sastojaka.* Brzi sloj - 5 minuta B vitamini (B1..
828,29 RSD
Brend: PharmaSwiss
MULTILAC BABY KESICE -  je sinbiotik poslednje generacije koji sadrži fruktooligosaharide FOS i 9 slojeva živih bakterija uključujući Lactobacilius rhamnosus GG.Namena:-Za održavanje normalne crevne flore kako bi se olakšalo funkcionisanje creva -Za vreme i nakon terapije antibioticima -U ..
678,90 RSD 848,63 RSD
Brend: PharmaSwiss
MULTILAC KAPSULE - je sinbiotik koji sadrži probiotsku komponentu - devet izolovanih sojeva živih kultura probiotskih bakterija i prebiotsku komponentu - oligofruktozu.Namena:-za prevenciju putničke dijareje-za prevenciju i terapiju antibiotske dijareje-za terapiju akutnih dijareja izazvanih vi..
422,11 RSD 527,64 RSD
Brend: PharmaSwiss
Ocuvite Lutein plus sadrži neophodne antioksidantne vitamine (vitamine C i E), minerale (cink i selen), kao i Lutein i Zeaksantin. Doprinosi zdravoj ishrani oka. Dodatak ishrani, za prevenciju i zaštitu raznih oboljenja, kao što su srčana i neurološka oboljenja, kao i staračka očna oboljenja.Delovan..
1.874,88 RSD
Brend: PharmaSwiss
Omega Defend kapsule sadrže  visoko prečišćeno riblje ulje sa precizno definisanim dozama EPA ( eikozapentaenska kiselina) i DHA (dokozaheksaenska kiselina) Svakodnevni unos nezasićenih masnih kiselina pomaže regulisanju povišenih nivoa triglicerida,kada promena režima ishrane ne daje..
893,25 RSD
Brend: PharmaSwiss
Rilectus tablete su kombinacija biljnih sastojaka koji pomažu ublažavanju tegoba kod iritirane sluznice gornjih respiratornih puteva (sinusi, nos, grlo).Delovanje:-Održava prohodnost disajnih puteva-Ublažava zapaljenje sluznice sinusa i nosa-Olakšava iskašljavanje-Jača otpornost disajnih putevaNačin..
307,80 RSD
Brend: PharmaSwiss
Simegas je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotek..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 14 (2 strana)