Apoteka Janković
Korpa

La Roche-Posay Anthelios linija

LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS  UVMUNE 400 DERMO - PEDIATRICS NEVIDLJIVI SPREJ ZA ZAŠTITU OD SUNCA ZA DECU SPF50+, 200 ml
uz 2 Anthelios mleko 75ml
La Roche-Posay Antihelios uvmune 400 dermo-pediatrics- Za osetljivu dečju kožu i kožu sklonu atopiji- Bez mirisa- Veoma visoka UVB/UVA zaštita*- Izuzetno otporan na vodu, znoj i pesak- Čuva prirodnu zaštitu kože- Ne ostavlja bele tragove- Testirano pod dermatološkom i pedijatrijskom kmontrolom* [340..
2.691,42 RSD
La Roche-Posay ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 Dnevna zaštita od sunca koja ispravlja znakove starenja, bore, tamne mrlje i elastičnost, 50 ml La Roche-Posay ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 Dnevna zaštita od sunca koja ispravlja znakove starenja, bore, tamne mrlje i elastičnost, 50 ml
uz 2 Anthelios mleko 75ml
La Roche-Posay ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 Dnevna zaštita od sunca koja ispravlja znakove starenja, bore, tamne mrlje i elastičnost* Dnevna zaštita koja sprečava i ispravlja znakove starenja* Sa širokim spektrom zaštite i dermatološkim korektivnim aktivnim sastojcima, hijaluronskom kiselinom, niacin..
3.079,67 RSD
La Roche-Posay ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 Tonirana dnevna zaštita od sunca koja ispravlja znakove starenja, bore, tamne mrlje i elastičnost, 50 ml La Roche-Posay ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 Tonirana dnevna zaštita od sunca koja ispravlja znakove starenja, bore, tamne mrlje i elastičnost, 50 ml
uz 2 Anthelios mleko 75ml
La Roche-Posay ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 Tonirana dnevna zaštita od sunca koja ispravlja znakove starenja, bore, tamne mrlje i elastičnost* Dnevna zaštite koja sprečava i ispravlja znakove starenja* Sa širokim spektrom zaštite i dermatološkim korektivnim aktivnim sastojcima, hijaluronskom kiselino..
3.079,67 RSD
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS  WET SKIN ECO PAPER TUBE SPF50+200 ml LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS  WET SKIN ECO PAPER TUBE SPF50+200 ml
uz 2 Anthelios mleko 75ml
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS  WET SKIN ECO PAPER TUBE SPF50+LOSION ZA ZAŠTITU OD SUNCA ZA DJECU SPF50+Vrlo visoka zaštita. Za mokru kožu. Vrlo vodootporan.Djelotvoran, čak i na vrlo mokroj koži. Lako se nanosi. Za osjetljivu kožu djece.60 % MANJE PLASTIKE U USPOREDBI S ORIGINALNIM ..
2.707,23 RSD
La Roche-Posay ANTHELIOS Ekološki odgovoran hidratantni losion za zaštitu od sunca za telo SPF30, 250 ml La Roche-Posay ANTHELIOS Ekološki odgovoran hidratantni losion za zaštitu od sunca za telo SPF30, 250 ml
uz 2 Anthelios mleko 75ml
La Roche-Posay ANTHELIOS Ekološki odgovoran hidratantni losion za zaštitu od sunca za telo SPF30* Obezbeđuje širok spektar veoma visoke zaštite u prevenciji oštećenja izazvanih UVA, UVB, infracrvenim A zračenjem i zagađenjem.* Pomaže u prevenciji oksidativnog stresa izazvanog zagađenjem.* Prva izraz..
2.512,22 RSD
La Roche-Posay ANTHELIOS Ekološki odgovoran hidratantni losion za zaštitu od sunca za telo SPF50+, 250 ml La Roche-Posay ANTHELIOS Ekološki odgovoran hidratantni losion za zaštitu od sunca za telo SPF50+, 250 ml
uz 2 Anthelios mleko 75ml
La Roche-Posay ANTHELIOS Ekološki odgovoran hidratantni losion za zaštitu od sunca za telo SPF50+* Obezbeđuje širok spektar veoma visoke zaštite u prevenciji oštećenja izazvanih UVA, UVB, infracrvenim A zračenjem i zagađenjem.* Pomaže u prevenciji oksidativnog stresa izazvanog zagađenjem.* Prva izra..
2.621,15 RSD
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS FAMILY SPREJ SPF 50+ 300 ML
uz 2 Anthelios mleko 75ml
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS FAMILY SPREJ SPF 50+Izuzetno otporan na vodu, znoj i pesak. Čuva prirodnu zaštitu kože. Ne ostavlja bele tragove. Testirano pod dermatološkom i pedijatrijskom kontrolom.Način upotrebe: Proizvod za zaštitu od sunca nanesite neposredno pre izlaganja suncu. Nanosite ga čes..
3.378,33 RSD
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS NEVIDLJIVA MAGLICA ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 50+, 200 ML
uz 2 Anthelios mleko 75ml
La Roche-Posay Antihelios Nevidljiva maglica za zaštitu od sunca SPF 50+- Veoma visoka zaštita od UVB+UVA- Ultralagana tekstura- Izuzetno vodootporna- Za lice I telo- Testirano pod dermatološkom kontrolomNačin upotrebe: Prekomerno izlaganje suncu je opasno. Bebe i malu decu držite podalje od direktn..
2.691,42 RSD
La Roche-Posay ANTHELIOS OIL CORRECT SPF50+ Gel-krema za zaštitu od sunca i za fotokorekciju, vidljivo umanjuje pore i koriguje nepravilnosti, 50 ml La Roche-Posay ANTHELIOS OIL CORRECT SPF50+ Gel-krema za zaštitu od sunca i za fotokorekciju, vidljivo umanjuje pore i koriguje nepravilnosti, 50 ml
uz 2 Anthelios mleko 75ml
La Roche-Posay SUN ANTHELIOS OIL CORRECT SPF50+ Gel-krema za zaštitu od sunca i za fotokorekciju, vidljivo umanjuje pore i koriguje nepravilnosti* Doprinosi korekciji kroz smanjivanje pojavljivanja nesavršenosti* Sa širokim spektrom zaštite od UV zraka, zagađenja i oksidacije* Nova generacija zaštit..
3.079,67 RSD
La Roche-Posay ANTHELIOS PIGMENT CORRECT SPF50+ Tonirana krema za zaštitu od sunca i za fotokorekciju, vidljivo umanjuje bore i tamne fleke, Light, 50 ml La Roche-Posay ANTHELIOS PIGMENT CORRECT SPF50+ Tonirana krema za zaštitu od sunca i za fotokorekciju, vidljivo umanjuje bore i tamne fleke, Light, 50 ml
uz 2 Anthelios mleko 75ml
La Roche-Posay SUN ANTHELIOS PIGMENT CORRECT SPF50+ Tonirana krema za zaštitu od sunca i za fotokorekciju, vidljivo umanjuje bore i tamne fleke, Light*Doprinosi vidljivoj korekciji pigmentacije kože* Sa širokim spektrom zaštite od UV zraka, zagađenja i oksidacije* Nova generacija zaštite od sunca ko..
2.990,07 RSD
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS UVMUNE 400 DERMO - PEDIATRICS NEVIDLJIVI FLUID ZA ZAŠTITU OD SUNCA ZA DECU  SPF50+, 50 ML
uz 2 Anthelios mleko 75ml
La Roche-Posay ANTHELIOS UVMUNE 400 DERMO - PEDIATRICS Nevidljivi fluid za zaštitu od sunca za decu  SPF50+- UVB & UVA- VEOMA OTPORAN- ANTIOKSIDATIVNA ZAŠTITA- Veoma visoka zašita od UVB/UVA zraka i ultra dugih UVA zraka*- Čuva prirodne odbrambene mehanizme kože- Štiti od dubinskog oštećen..
2.582,50 RSD
LA ROCHE-POSAY SUN ANTHELIOS Dermo-pediatrics mleko za osetljivu kožu beba SPF 50+, 50 ml
uz 2 Anthelios mleko 75ml
La Roche-Posay SUN Anthelios Dermo-pediatrics mleko za osetljivu kožu beba SPF50+- Veoma visoka zaštita - UVB SPF 50+/ UVA- Nova formula posebno razvijena za osetljivu i atopiji sklonu kožu beba. Najbolje koristiti za bebe starije od 6 meseci. Za lice i telo. Hipoalergeno. Testirano poddermatološkim..
1.732,20 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 21 (2 strana)