Apoteka Janković
Korpa

LA ROCHE-POSAY

LA ROCHE-POSAY
La Roche-Posay Anthelios anti-age korektivna krema spf50 sadrži dermatološke aktivne sastojke koji smanjuju pojavu bora i tamnih fleka i poboljšavaju elastičnost kože. Ova zaštita od sunca ima istinsku efikasnost u nezi kože; formula je obogaćena hijaluronskom kiselinom, feniletil-rezorcinolom i lip..
3.351,60 RSD
La Roche-Posay Anthelios dečije mleko za mokru kožu spf50 sveže i lagane teksture je vrlo visoka zaštita od sunca za decu koja su podložna sunčevoj netoleranciji - alergiji na sunce ili u slučaju ekstremnog sunca. Njegova formula nudi vrlo visoku UVA / UVB zaštitu, koja je ojačana protiv UVA zahvalj..
2.773,69 RSD
La Roche-Posay Anthelios dečiji losion spf50 je namenjena za lice i telo nežne kože novorođenčadi i novorođenčadi sa atopijskom tendencijom i male dece mlađe od 3 godine. Ovaj losion za sunčanje ima UVB i UVA zaštitu koja efikasno štiti od štetnog dejstva sunca. Njegova formula je obogaćena shea mas..
1.645,38 RSD
La roche-Posay anthelios gel dry touch spf50 posebno je dizajniran za osetljivu kožu ili sklonu netoleranciji na sunce, obično zvanoj alergijama na sunce. Može se koristiti za sprečavanje pigmentnih mrlja (trudnoća, fotosenzibilizacija itd.), a posebno je pogodan za vreme ekstremnog sunca.Takođe šti..
1.908,89 RSD
La Roche-Posay Anthelios KA+ spf50 ima jedinstvenu formulu koja pomaže u sprečavanju ćelijskih oštećenja povezanih sa UV zracima. Stoga se preporučuje za kožu sa visokim rizikom od oštećenja usled svakodnevnog izlaganja suncu, poput kože sa tendencijom ka aktiničnoj keratozi. Cellular Defense, paten..
2.323,77 RSD
La Roche-Posay Anthelios korektivna gel krema protiv nepravilnosti spf50 se preporučuje za masnu kožu i kožu sklonu aknama na kojoj se mogu ponovo pojaviti nepravilnosti prouzrokovane UV zracima ( yo-yo efekat). Zahvaljujući salicilnoj kiselini i niacinamidu, formula pomaže u ispravljanju postojećih..
2.268,72 RSD
La Roche-Posay Anthelios krem intolerance spf50 je specijalno dizajnirana za kožu sklonu alergiji na sunce za decu i odrasle, iako svako ko se brine o svojoj koži može da je koristi ako želi da spreči prevremeno starenje kože i efekte kao što su osip od sunca i crvenilo.  Krema ima veoma visoki..
2.338,90 RSD
La Roche-Posay Anthelios krem za prevenciju pigmentacija spf50 je krema za zaštitu od sunca obogaćena Proceradom koji smanjuje nepravilnosti i štiti od pojave crvenih i braon fleka i drugih oblika hiperpigmentacije. Veoma visok faktor zaštite od sunca (SPF 50+) štiti od ultraljubičastog zračenja. Kr..
2.338,90 RSD
La Roche-Posay Anthelios mleko spf30 je nega koja pruža visoku zaštitu od UVA i UVB, a posebno u slučaju alergija na sunce. Vlaži kožu i izbegava njeno isušivanje. Otporno je na vodu i ne ostavlja bele tragove.Način upotrebe: Naneti pre izlaganja suncu i redovno i obilno obnavljati nanošenje, naroči..
2.216,25 RSD
La Roche-Posay mleko spf30 eko-tuba nudi visoku zaštitu od UVA, UVB i infracrvenih zraka. Idealna za one koji su skloni osetljivosti, i netoleranciji na sunce, lagana formula sadrži nemasnu teksturu koja se brzo upija. Nudi zaštitu širokog spektra od štetnih sunčevih zraka sa SPF30 +, čineći kožu el..
2.364,43 RSD
La Roche-Posay Anthelios mleko spf50 eko-tuba nudi visoku zaštitu od UVA, UVB i infracrvenih zraka. Idealna za one koji su skloni osetljivosti, i netoleranciji na sunce, lagana formula sadrži nemasnu teksturu koja se brzo upija. Nudi zaštitu širokog spektra od štetnih sunčevih zraka sa SPF50 +..
2.268,44 RSD
La Roche-Posay Anthelios mleko za mokru kožu spf50 pruža optimalnu zaštitu osetljivoj koži i alergičnoj na sunce. Njegova sveža i lagana tekstura nanosi se u trenutku i ne ostavlja masni ili lepljivi završni sloj na koži. Ne ostavlja bele tragove ni nakon nanošenja na vlažnu kožu. SPF zaštita se odr..
2.773,69 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 138 (12 strana)