Apoteka Janković
Korpa

Brendovi

Brendovi
Brend: EUCERIN
Eucerin pH5 Losion za pranje je blagi preparat za pranje tela koji jača prirodnu odbrambenu sposobnost kože i štiti od isušivanja. * Blago čisti kožu lica i tela, ne narušava prirodni zaštitni omotač i štiti kožu od isušivanja. * Pogodan je za svakodnevnu upotrebu. * U sebi ne sadrži alkalni sapun.*..
650,21 RSD
SEBAMED BABY RANAC PLAVI
SUPER CENA
Brend: SEBAMED
SEBAMED BABY RANAC PLAVI - Uz kupljeni paket od sedam proizvoda Sebamed Vam poklanja izuzetno praktičan i kvalitetan ranac. Ranac je dostupan u plavoj i roze boji. Sadržaj paketa:* Sebamed baby proizvodi za higijenu i negu od prvog dana.- Sebamed Baby krema ekstra meka 200ml OLD- Sebamed B..
4.499,00 RSD
SEBAMED BABY RANAC ROZE
SUPER CENA
Brend: SEBAMED
SEBAMED BABY RANAC ROZE - Uz kupljeni paket od sedam proizvoda Sebamed Vam poklanja izuzetno praktičan i kvalitetan ranac. Ranac je dostupan u plavoj i roze boji.Sadržaj paketa:* Sebamed baby proizvodi za higijenu i negu od prvog dana.- Sebamed Baby krema ekstra meka 200ml OLD- Sebamed Baby pena za ..
4.499,00 RSD
Brend: SEBAMED
SEBAMED BABY RANAC ZELENI- Uz kupljeni paket od osam proizvoda Sebamed Vam poklanja izuzetno praktičan i kvalitetan ranac. Ranac je dostupan u više boja.Sadržaj paketa:- Baby pena za kupanje 500ml- Baby krema ekstra meka 200ml- Baby krema protiv ojeda i osipa 100ml- Baby zaštitna krema za lice ..
5.500,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)