Apoteka Janković
Korpa

Brendovi

Brendovi
Brend: EUCERIN
Ph5 losion za pranje je preparat za čišćenje kože lica i tela pogodan za svakodnevnu upotrebu. U sebi ne sadrži alkalni sapun. Izrazito blagi surfaktanti (aktivni agensi za čišćenje) omogućavaju da suva, osetljiva koža bude nežno, ali efikasno očišćena. Odgovara bebama i deci. Klinička i dermatološk..
580,02 RSD
Brend: SEBAMED
SEBAMED BABY RANAC PLAVI- Uz kupljeni paket od osam proizvoda Sebamed Vam poklanja izuzetno praktičan i kvalitetan ranac. Ranac je dostupan u više boja.Sadržaj paketa:- Baby pena za kupanje 500ml- Baby krema ekstra meka 200ml- Baby krema protiv ojeda i osipa 100ml- Baby zaštitna krema za l..
5.500,00 RSD
Brend: SEBAMED
SEBAMED BABY RANAC ROZE- Uz kupljeni paket od osam proizvoda Sebamed Vam poklanja izuzetno praktičan i kvalitetan ranac. Ranac je dostupan u više boja.Sadržaj paketa:- Baby pena za kupanje 500ml- Baby krema ekstra meka 200ml- Baby krema protiv ojeda i osipa 100ml- Baby zaštitna krema za li..
5.500,00 RSD
Brend: SEBAMED
SEBAMED BABY RANAC ZELENI- Uz kupljeni paket od osam proizvoda Sebamed Vam poklanja izuzetno praktičan i kvalitetan ranac. Ranac je dostupan u više boja.Sadržaj paketa:- Baby pena za kupanje 500ml- Baby krema ekstra meka 200ml- Baby krema protiv ojeda i osipa 100ml- Baby zaštitna krema za lice ..
5.500,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)