Apoteka Janković
Korpa

Brendovi

Brendovi
Brend: EUCERIN
Acute balzam je visoko delotvoran balzam koji trenutno umiruje i hidrira suve i ispucale usne, kao i perioralnu regiju i za tretman stanja kao što su ekcem, ljuspasti heilitis ili suve usne koja se javljaju usled medicinskog tretmana. Pogodan za upotrebu na perioralnoj regiji oko usana i oko usta i ..
518,63 RSD 691,50 RSD
Brend: EUCERIN
Anti-pigment dnevna krema SPF30 efikasno ublažava tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. Hidratantna dnevna krema sa UVA i UVB zaštitom za ujednačenu, blistavu kožu. Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje i kontinuirano se poboljšavaju redovnom upotrebom.Delovanje: Tiamidol je efikasa..
2.427,36 RSD
Brend: EUCERIN
Anti-pigment dvofazni serum efikasno smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. Za svež izgled kože. Pruža dvostruku efikasnost: Thiamidol i hijaluronska kiselina za ujednačenu i blistavu kožu. Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje i kontinuirano se poboljšavaju redovnom upotreb..
3.382,82 RSD
Brend: EUCERIN
Anti-pigment korektor je lagani gel sa aplikatorom koji olakšava precizno nanošenje na male oblasti obuhvaćene hiperpigmentacijom. Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje i kontinuirano se poboljšavaju redovnom upotrebom. Sadrži visokoefikasnu koncentraciju patentiranog sastojka, Thiamidol-a, k..
1.438,85 RSD
Brend: EUCERIN
Anti-pigment noćna krema efikasno ublažava tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. Regenerativna noćna krema za ujednačenu, blistavu kožu. Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje i kontinuirano se poboljšavaju redovnom upotrebom.Delovanje: Thiamidol je efikasan, patentiran sastojak koji..
2.427,36 RSD
Brend: EUCERIN
Antiperspirant roll-on ph5 je blagi dezodorans bez aluminijuma (ACH) i parabena koji štiti najmanje 24 sata i pogodan je za osetljivu kožu (i kožu sa neurodermatitisom), čak i nakon brijanja i epilacije. Ne peče, ne iritira kožu, provereno štiti najmanje 24 sata od neprijatnih mirisa. Istovremeno, n..
1.042,82 RSD
Brend: EUCERIN
Antiperspirant roll-on strong je stvoren za ljude koji se jako znoje. Pogodan je za primenu na osetljivoj koži, koži koja se brije, a ima svež miris koji odgovara i  ženama i muškarcima.Delovanje: Aluminijum hlorhidrat sprečava stvaranje znoja i nastanak neprijatnog mirisa tela.Način upotrebe: ..
1.025,14 RSD
Brend: EUCERIN
Antiperspirant sprej je intenzivna  formulacija protiv jakog i prekomernog znojenja namenjen osobama koje pate od prekomernog znojenja. Štiti od pojave neprijatnog mirisa, dokazano smanjuje znojenje za 91% u trajanju od 72h. Delovanje:  Sadrži visoke koncentracije dva visoko efikasna antip..
986,08 RSD
Brend: EUCERIN
Krema protiv crvenila sa zelenim pigmentima trenutno i dugotrajno neutrališe crvenilo kože. Posebno je razvijena za preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi. Smanjuje osećaj peckanja, vreline, trenutno umiruje i dugotrajno štiti i neguju kožu. Da bi se mogućnost za pojavu intolerancije ili a..
1.917,19 RSD
Brend: EUCERIN
Krema protiv crvenila je posebno razvijena za crvenu - preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi. Dnevna i noćna krema trenutno umiruje i neguje preosetljivu kožu i trenutno i dugotrajno ublažava crvenilo. Smanjuje osećaj peckanja, vreline, trenutno umiruje i dugotrajno štiti i neguje kožu. N..
1.827,92 RSD
Brend: EUCERIN
Regenerativna mast je SOS nega koja ubrzava regeneraciju kože i  pruža hitan oporavak suvoj ispucaloj i iritiranoj koži. Formira zaštitnu barijeru koja sprečava gubitak vode, a dopušta koži da diše čime se jača njena prirodna odbrambena funkcija.Primena: - za negu veoma suve kože problematičnih..
1.212,92 RSD 1.617,24 RSD
Brend: EUCERIN
Regenerativna mast je SOS nega koja ubrzava regeneraciju kože i  pruža hitan oporavak suvoj ispucaloj i iritiranoj koži. Formira zaštitnu barijeru koja sprečava gubitak vode, a dopušta koži da diše čime se jača njena prirodna odbrambena funkcija.Primena: - za negu veoma suve kože problema..
672,31 RSD 896,41 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 401 (34 strana)