Apoteka Janković
Korpa

Laže i dodaci

Laže i dodaci
Brend: AVENT
Avent lančić za varalicu 8550 je dizajniran tako da se lako na njega može zakačiti varalica. Omogućava da ne gubite varalicu i da se ne prlja. Dostupno u više boja...
534,01 RSD
Brend: AVENT
Avent varalica 6-18m I love Papa za devojčice je varalica za bebe od 6 do 18 meseci čiji štitnik ima 4 izuzetno velika otvora i dizajniran je specijalno za maksimalni protok vazduha kako bi osetljiva koža vaše bebe ostala suva tokom upotrebe, od silikona bez BPA, bez mirisa i ukusa, prati prirodan r..
917,83 RSD
Brend: AVENT
Avent varalica 0-6m Classic 1046 Mix je ortodontska, sklopiva, sa zaštitnim poklopcem, od silikona bez BPA, bez mirisa i ukusa, prati prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desni.- Uzrast 0m+- Veseli i zabavni dizajn životinja- 2 komada u pakovanju i 2 zaštitna poklopca- Bez mirisa i ukusa- Ortodon..
917,83 RSD
Brend: AVENT
Avent varalica 0-6m Fashion boy prati prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desni, nema ukus ni miris.- Za uzrast 0-6 meseciU obliku kapi - Prati prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desni- Napravljena od silikona- Nema ukus ni miris- Prozirna- Stilski dizajnirana- Kristalno čist izgled- BPA Fr..
917,83 RSD
Brend: AVENT
Avent varalica 0-6m I love mama je varalica za bebe od 0 do 6 meseci. Štitnik varalice ima 4 izuzetno velika otvora i dizajniran je specijalno za maksimalni protok vazduha kako bi osetljiva koža vaše bebe ostala suva tokom upotrebe, od silikona bez BPA, bez mirisa i ukusa, prati prirodan razvoj dete..
917,83 RSD
Brend: AVENT
Avent varalica 0-6m I love milk - Za uzrast 0-6 meseci.- U obliku kapi.- Prate prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desni.- Napravljenje od silikona.- Nemaju ukus ni miris.- Prozirne.- Stilski dizajnirane.- Kristalno čist izgled.- BPA Free...
917,83 RSD
Brend: AVENT
Avent varalica 0-6m Pingvin i ptica je varalica za bebe od 0 do 6 meseci čiji štitnik ima 4 izuzetno velika otvora i dizajniran je specijalno za maksimalni protok vazduha kako bi osetljiva koža vaše bebe ostala suva tokom upotrebe, od silikona bez BPA, bez mirisa i ukusa, prati prirodan razvoj detet..
917,83 RSD
Brend: AVENT
Avent varalica 0-6m Slon i lav je varalica za bebe od 0 do 6 meseci čiji štitnik ima 4 izuzetno velika otvora i dizajniran je specijalno za maksimalni protok vazduha kako bi osetljiva koža vaše bebe ostala suva tokom upotrebe, od silikona bez BPA, bez mirisa i ukusa, prati prirodan razvoj detetovog ..
917,83 RSD
Brend: AVENT
Aven varalica 0-6m Sova i jelen je varalica za bebe od 0 do 6 meseci čiji štitnik ima 4 izuzetno velika otvora i dizajniran je specijalno za maksimalni protok vazduha kako bi osetljiva koža vaše bebe ostala suva tokom upotrebe, od silikona bez BPA, bez mirisa i ukusa, prati prirodan razvoj detetovog..
917,83 RSD
Brend: AVENT
Avent varalica 0-6m Ultra happy je varalica za bebe od 0 do 6 meseci čiji štitnik ima 4 izuzetno velika otvora i dizajniran je specijalno za maksimalni protok vazduha kako bi osetljiva koža vaše bebe ostala suva tokom upotrebe, od silikona bez BPA, bez mirisa i ukusa, prati prirodan razvoj detetovog..
917,83 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 73 (7 strana)