Apoteka Janković
Korpa

Eucerin preosetljiva koža

Eucerin je razvio dve linije preparata za preosetljivu kožu  - UltraSENSITIVE i AntiREDNESS - gde svaki proizvod deluje na tri znaka i simptoma koja su svojstvena za ovo stanje: narušena barijerna funkcija kože, pojačana reaktivnost senzitivnih vlakana i crvenilo kože, koje je često izazvano zapaljenjem.


Eucerin UltraSENSITIVE linija  preporučuje se za preosetljivu kožu kada je osnovni simptom neprijatan osećaj u koži praćen peckanjem, vrelinom i svrabom ali bez vidljivih znakova crvenila. 


Eucerin AntiREDNESS linija  je posebno razvijena za preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi. 

Brend: EUCERIN
Eucerin Antiredness dnevna krema protiv crvenila sa zelenim pigmentima trenutno i dugotrajno neutrališe crvenilo kože. * Posebno je razvijena za preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi.* Smanjuje osećaj peckanja, vreline, trenutno umiruje i dugotrajno štiti i neguju kožu. * Da bi se mogućno..
1.520,97 RSD 1.966,76 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Antiredness krema protiv crvenila je posebno razvijena za crvenu - preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi. * Dnevna i noćna krema trenutno umiruje i neguje preosetljivu kožu i trenutno i dugotrajno ublažava crvenilo. * Smanjuje osećaj peckanja, vreline, trenutno umiruje i dugotrajn..
1.520,97 RSD 1.966,77 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin UltraSENSITIVE Fluid za normalnu i mešovitu kožu lica je dnevna i/ili noćna krema za trenutnu negu i zaštitu kože i ublažavanje preosetljivosti.* Smanjuje osećaj peckanja, vreline, trenutno umiruje i dugotrajno štiti i neguje kožu. * Lagana formulacija je „prečišćena" formulacija što znači d..
1.368,68 RSD 1.709,51 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin UltraSENSITIVE Krema za suvu kožu lica je dnevna i/ili noćna krema za trenutnu negu i zaštitu kože i ublažavanje preosetljivosti. * Smanjuje osećaj peckanja, vreline, trenutno umiruje i dugotrajno štiti i neguje kožu. * Formulacija je „prečišćena" što znači da sadrži samo ograničen broj ..
1.341,46 RSD 1.734,65 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)