Apoteka Janković
Korpa
Eucerin 30%
Eucerin 30%

Eucerin predstavlja program medicinske kozmetike za kompletnu negu kože, preporučen od dermatologa.Eucerin  za negu kože znači više od dobrog izgleda jer kožu posmatra sa medicinskog aspekta - od profilakse  do prateće terapije.U bliskoj saradnji sa vodećim dermtolozima razvijeni su preparati za čišćenje i negu, prilagodjeni najrazličitijim potrebama kože.Preparati sadrže proverene aktivne komponenete koje pružaju delotvornu zaštitu i negu.Sprovedena medjunarodna klinička istraživanja potvrdjuju visoku efikasnost i dobru podnošljivost preparata.

Eucerin linija

Brend: EUCERIN
Eucerin Anti-pigment dnevna krema spf 30 efikasno ublažava tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak.* Hidratantna dnevna krema sa UVA i UVB zaštitom za ujednačenu, blistavu kožu.* Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje i kontinuirano se poboljšavaju redovnom upotrebom.Delovanje Eucerin A..
2.993,09 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Anti-pigment dvofazni serum efikasno smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. Za svež izgled kože. * Pruža dvostruku efikasnost: Thiamidol i hijaluronska kiselina za ujednačenu i blistavu kožu. * Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje i kontinuirano se poboljšavaju redo..
4.110,48 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Anti-pigment korektor je lagani gel sa aplikatorom koji olakšava precizno nanošenje na male oblasti obuhvaćene hiperpigmentacijom.* Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje i kontinuirano se poboljšavaju redovnom upotrebom. * Sadrži visokoefikasnu koncentraciju patentiranog sastojka, Thi..
1.794,83 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Anti-pigment noćna krema efikasno ublažava tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. * Regenerativna noćna krema za ujednačenu, blistavu kožu. * Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje i kontinuirano se poboljšavaju redovnom upotrebom.Delovanje Eucerin Anti-pigment noćne kreme: * ..
2.993,08 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Antiperspirant intensive sprej je intenzivna  formulacija protiv jakog i prekomernog znojenja namenjen osobama koje pate od prekomernog znojenja. * Štiti od pojave neprijatnog mirisa, dokazano smanjuje znojenje za 91% u trajanju od 72h. Delovanje Eucerin Antiperspirant intensive spreja:..
1.109,35 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Antiperspirant roll-on strong je stvoren za ljude koji se jako znoje. * Pogodan je za primenu na osetljivoj koži, koži koja se brije, a ima svež miris koji odgovara i  ženama i muškarcima.Delovanje Eucerin Antiperspirant roll-on-a strong: Aluminijum hlorhidrat sprečava stvaranje znoja i..
1.161,71 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Antiredness dnevna krema protiv crvenila sa zelenim pigmentima trenutno i dugotrajno neutrališe crvenilo kože. * Posebno je razvijena za preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi.* Smanjuje osećaj peckanja, vreline, trenutno umiruje i dugotrajno štiti i neguju kožu. * Da bi se mogućno..
2.256,56 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Antiredness krema protiv crvenila je posebno razvijena za crvenu - preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi. * Dnevna i noćna krema trenutno umiruje i neguje preosetljivu kožu i trenutno i dugotrajno ublažava crvenilo. * Smanjuje osećaj peckanja, vreline, trenutno umiruje i dugotrajn..
2.256,57 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Aquaphor regenerativna mast je SOS nega koja ubrzava regeneraciju kože i  pruža hitan oporavak suvoj ispucaloj i iritiranoj koži. * Formira zaštitnu barijeru koja sprečava gubitak vode, a dopušta koži da diše čime se jača njena prirodna odbrambena funkcija.Primena Eucerin Aquaphor regen..
1.796,24 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Aquaphor regenerativna mast je SOS nega koja ubrzava regeneraciju kože i  pruža hitan oporavak suvoj ispucaloj i iritiranoj koži.* Formira zaštitnu barijeru koja sprečava gubitak vode, a dopušta koži da diše čime se jača njena prirodna odbrambena funkcija.Primena Eucerin Aquaphor ..
1.045,43 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Aquaphor SOS balsam za usne oporavlja, štiti i umiruje suve, ispucale usne. * Stvara idealnu zaštitnu barijeru koja pomaže brzu regeneraciju kože usana. * Eucerin Aquaphor SOS balsam za usne pruža trenutnu negu i olakšanje u roku od 60 sekundi. * Balsam je bez mirisa i bez konzervansa i nala..
617,45 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Aquaphor sprej za telo ne sadrži vodu, ima rashlađujući efekat i trenutno pruža olakšanje i umiruje veoma suvu, grubu i iritiranu kožu, bilo gde na telu.* Inovativna mast u spreju idealna je za ruke, noge i druge veće oblasti ili one koje je teško dohvatiti. * Ona omugućava vezivanje vode ka..
1.694,51 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 178 (15 strana)