Apoteka Janković
Korpa

Eucerin DermoCapillaire

Eucerin DermoCapillaire oslobađa kožu glave od mikro-zapaljenja koji su vodeći faktor u nastajanju problema, kao što su perut, suva i iritirana koža glave, osetljiva koža glave i nekih oblika proređivanja kose.

Eucerin DermoCapillaire šamponi i tretmani vraćaju zdravu ravnotežu koži glave i brinu o vašoj kosi od korena do vrhova.

Brend: EUCERIN
Eucerin DermoCapillaire gel šampon protiv masne peruti je blagi šampon efikasno kontroliše nastajanje masne peruti i umiruje svrab dok istovremeno nežno uklanja nečistoće sa vaše kože glave i kose.* Istovremeno nežno uklanja nečistoće sa kože glave i daje kosi zdrav sjaj i mekoću.* Specijalno je kre..
1.357,09 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Dermocapillaire krem šampon protiv suve peruti je blagi šampon koji efikasno kontroliše nastajanje suve peruti i umiruje svrab dok istovremeno nežno uklanja nečistoće sa kože glave i kose i daje kosi zdrav sjaj i mekoću. * Nežno uklanja bele ljuspice sa kože glave i kose, i efikasno umanjuje..
1.357,10 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermoCapillaire pH5 blagi šampon je nežan šampon za osetljivu kožu glave. * Pogodan za svakodnevnu upotrebu. * Blagi šampon je specijalno kreiran da održava prirodan pH nivo kože, a da ujedno i efikasno uklanja nečistoće sa kože glave i kose sprečavajući isušivanje i iritacije. * Uklanja prl..
891,42 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon je šampon za tanku i slabu kosu.* Posebno je formulisan za osobe sa tankom kosom koja je izazvana naslednim gubitkom (najčešći uzrok gubitka kose kod muškaraca i žena). * Posebno formulisan za upotrebu u kombinaciji sa Eucerin DermoCapillaire Revitaliz..
1.576,98 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Dermocapillaire revitalizirajući tretman je tretman za tanku kosu koji jača koren dlake obezbeđujući dodatnu energiju. * Posebno je formulisan za osobe sa tankom kosom koja je izazvana naslednim gubitkom (najčešći uzrok gubitka kose kod muškaraca i žena).* Koristiti zajedno sa Eucerin DermoC..
1.397,10 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Dermocapillaire šampon za suvu kožu glave i suvu kosu je idealan za suvu i iritiranu kožu glave. * Ovaj blagi šampon nežno uklanja nečistoće, hidrira i umiruje svrab i štiti teme glave od isušivanja. Delovanje Eucerin Dermocapillaire šampona za suvu kožu glave i suvu kosu: Urea i laktat su d..
1.360,68 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)