Apoteka Janković
Korpa

Eucerin Aquaphor

Eucerin Aquaphor formulacija formira zaštitnu barijeru koja podržava prirodnu razmenu  vode kiseonika, dopuštajući koži da "diše" čime se jača njena prirodna odbrambena funkcija.

Brend: EUCERIN
Eucerin Aquaphor regenerativna mast je SOS nega koja ubrzava regeneraciju kože i  pruža hitan oporavak suvoj ispucaloj i iritiranoj koži. * Formira zaštitnu barijeru koja sprečava gubitak vode, a dopušta koži da diše čime se jača njena prirodna odbrambena funkcija.Primena Eucerin Aquaphor regen..
1.221,90 RSD 1.580,05 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Aquaphor regenerativna mast je SOS nega koja ubrzava regeneraciju kože i  pruža hitan oporavak suvoj ispucaloj i iritiranoj koži.* Formira zaštitnu barijeru koja sprečava gubitak vode, a dopušta koži da diše čime se jača njena prirodna odbrambena funkcija.Primena Eucerin Aquaphor ..
721,62 RSD 919,60 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Aquaphor SOS balsam za usne oporavlja, štiti i umiruje suve, ispucale usne. * Stvara idealnu zaštitnu barijeru koja pomaže brzu regeneraciju kože usana. * Eucerin Aquaphor SOS balsam za usne pruža trenutnu negu i olakšanje u roku od 60 sekundi. * Balsam je bez mirisa i bez konzervansa i nala..
423,30 RSD 557,03 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Aquaphor sprej za telo ne sadrži vodu, ima rashlađujući efekat i trenutno pruža olakšanje i umiruje veoma suvu, grubu i iritiranu kožu, bilo gde na telu.* Inovativna mast u spreju idealna je za ruke, noge i druge veće oblasti ili one koje je teško dohvatiti. * Ona omugućava vezivanje vode ka..
1.179,82 RSD 1.490,56 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)