Apoteka Janković
Korpa

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON]

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] linija preparata za čišćenje pruža kompletno rešenje za sve tipove kože i potrebe za čišćenjem. Koža očišćena preparatom iz Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] linije je čista, meka, umirena, osvežena i spremna za obnavljanje.

Brend: EUCERIN
Eucerin DermatoCLEAN 3u1 micelarni fluid za čišćenje je preparat za čišćenje i uklanjanje šminke sa lica i očiju svih tipova kože uključujući i osetljivu kožu i kožu sklonu crvenilu. * Pogodno i za osobe koje nose kontaktna sočiva.* Nežno uklanja nečistoće i sve vrste šminke za oči i lice koje su ra..
1.120,71 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermatoCLEAN 3u1 micelarni fluid za čišćenje je preparat za čišćenje i uklanjanje šminke sa lica i očiju svih tipova kože uključujući i osetljivu kožu i kožu sklonu crvenilu.* Pogodno i za osobe koje nose kontaktna sočiva. * Nežno uklanja nečistoće i sve vrste šminke za oči i lice ko..
1.603,92 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermatoCLEAN 3u1 micelarni fluid za čišćenje je preparat za čišćenje i uklanjanje šminke sa lica i očiju svih tipova kože uključujući i osetljivu kožu i kožu sklonu crvenilu. * Pogodno i za osobe koje nose kontaktna sočiva. * Nežno uklanja nečistoće i sve vrste šminke za oči i lice koje su r..
1.622,79 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermatoCLEAN matirajući gel za čišćenje lica je blagi ali efikasan gel koji uklanja šminku i pomaže koži da lakše diše. * Preporuka je za čišćenje normalne i mešovite kože lica. Temeljno čisti i efikasno otklanja šminku. * Čini kožu umirenom, mekom, elastičnom i adekvatno pripremljenom za ne..
1.158,98 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermatoCLEAN micelarna pena je blaga, ali efikasna micelarna pena za čišćenje lica koja uklanja nečistoće i vodootpornu šminku.* Obogaćena hidratantnim sastojcima koji čiste kožu bez isušivanja. * Pogodna za svakodnevnu primenu i kod osoba sa osetljivom kožom.* Nežno uklanja nečistoće i sve ..
1.124,36 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermatoCLEAN micelarno sredstvo za skidanje šminke oko očiju je dvofazno sredstvo uklanja čak i najotporniju maskaru, istovremeno blago delujući na osetljivo područje oko očiju. * Pogodno za korisnike kontaktnih sočiva. * Ovaj blagi preparat za skidanje šminke je nemastan, brz i lak za upotr..
1.125,43 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermatoCLEAN mleko za čišćenje lica je blago ali efikasno sredstvo za čišćenje uklanja nečistoću i šminku i pomaže koži da zadrži svoju prirodnu ravnotežu vlažnosti.* Preporuka je za čišćenje suve kože lica. * Temeljno čisti i efikasno otklanja šminku. * Čini kožu umirenom, mekom, elastičnom..
1.185,16 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermatoCLEAN osvežavajući tonik je blagi tonik, bez alkohola, koji osvežava kožu i omogućava joj da lakše diše.* Namenjen je za sve tipove kože. * Nežno uklanja tragove sredstva za čišćenje, hidrira, osvežava i adekvatno priprema kožu za negu. * Testiran je i dokazano kompatibilan sa osetlji..
1.185,16 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Lipo-Balans je dnevna i/ili noćna nega osetljive i suve kože koja se peruta. Intenzivno hrani suvu kožu, umiruje je  i obnavlja njenu zaštitnu, barijernu funkciju. * Eucerin Lipo-Balans sa biotinom i ceramidom-3 je intenzivno hranljiva krema koja čini kožu umirenom, odmornom, nežnom i g..
1.702,89 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin PROMO AQUAporin ACTIVE hidratantna krema za lice sa SPF25 i UVA zaštitom+GRATIS DERMATOCLEAN [HYALURON] 3 u 1 MICELARNA VODA Eucerin AQUAporin ACTIVE hidratantna krema za lice sa SPF25 i UVA zaštitom je jedinstvena hidratantna krema koja dehidriranoj, osetljivoj koži pruža intenzivnu 24-ča..
1.863,74 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin PROMO AQUAporin ACTIVE Lagana hidratantna krema za lice+GRATIS DERMATOCLEAN [HYALURON] 3u1 MICELARNA VODA Eucerin AQUAporin ACTIVE lagana hidratantna krema za lice je jedinstvena hidratantna krema koja dehidriranoj, osetljivoj koži pruža intenzivnu 24-časovnu hidrataciju. Lagana, osvežav..
1.745,11 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)