Apoteka Janković
Korpa

Eucerin DermoPure

Eucerin DermoPure linija uključuje blage, ali efikasne čistače i liniju proizvoda posebno formulisanih za negu masne i problematične kože. Određeni preparati su pogodni za upotrebu uporedo sa medikamentoznom terapijom akni kako bi ublažili njene neželjene efekte.


Brend: EUCERIN
Eucerin DermoPure gel za čišćenje kože je preparat za svakodnevnu upotrebu, bez sapuna i mirisa, pogodan za masnu i problematičnu kožu. * Nežno, ali efikasno uklanja nečistoće, šminku i eliminiše višak sebuma. * Oslobađa kožu od bakterija i zaustavlja njihovo razmnožavanje, pri čemu ne zapušava ..
1.318,76 RSD 1.735,38 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermoPure komplementarna umirujuća krema je hidratantna krema za masnu i problematičnu kožu koja ublažava efekte medikamentozne terapije akni.* Lagana formulacija koja intenzivno hidrira kožu, umiruje iritacije i smanjuje crvenilo. * Ublažava neželjene efekte terapije akni lekovima (crvenilo..
1.371,39 RSD 1.773,34 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermoPure korektor je namenjen za prekrivanje i smanjivanje simptoma masne i problematične kože. * Prekriva i isušuje bubuljice. * Ako se svakodnevno koristi na pogođenim područjima, otvara zapušene pore i umiruje kožu.* Može da se koristi uz medikamentoznu terapiju akni i bezbedan je za upo..
927,30 RSD 1.199,10 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermoPure matirajući fluid za masnu kožu lica smanjuje ključne simptome masne i problematične kože: ublažava iritacije i obezbeđuje 8h hidratacije bez suvišnog sjaja.* Deluje antibakterijski, protivupalno i utiče na kvalitet i količinu sebuma.Delovanje Eucerin DermoPure matirajućeg fluida za..
1.318,13 RSD 1.704,47 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermoPure micelarna voda je blagi ali efikasni micelarni rastvor koji uklanja šminku, nečistoće i višak sebuma.* Osvežavajući rastvor sa APG kompleksom: blagim, ali efikasnim sredstvom koje nežno uklanja šminku, čisti i tonira kožu.* Ne sadrži alkohol, blago ali efikasno uklanja šminku sa oč..
807,67 RSD 1.044,40 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermoPure micelarna voda je blagi ali efikasni micelarni rastvor koji uklanja šminku, nečistoće i višak sebuma. * Ne sadrži alkohol, blago ali efikasno uklanja šminku sa očiju i lica, bez iritacija. * Brza i laka za upotrebu, pomaže vam da pripremite kožu za nanošenje preparata za tretman ak..
1.139,72 RSD 1.424,65 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermoPure piling za masnu kožu lica sa mlečnom kiselinom i mikročesticama dubinski čisti pore, smanjuje mitisere i čini kožu glatkom. * Deluje direktno na mestu problema bez isušivanja kože. * Pogodan je za lice i telo.* Preparat je posebno formulisan za masnu i problematičnu kožu koja nije ..
739,62 RSD 956,41 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermoPure regenerativni tretman sadrži 10% kompleks hidroksi kiselina koji smanjuje ključne simptome masne i problematične kože i sprečava njihov ponovni nastanak. * Vrši piling uz postepeno oslobađanje kože od znaka problematičnog tena (smanjuje broj mitisera, veličinu pora, fleke od akni i..
1.464,58 RSD 1.893,86 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermoPure serum sa trostrukim efektom omogućava da konačno pobedite simptome masne i problematične kože i tamne fleke od akni.Delovanje Eucerin DermoPure seruma sa trostrukim efektom:* Protiv tamnih fleka: patentirani Thiamidol deluje u korenu nastanka hiperpigmentacija i ublažava uporne tam..
1.464,58 RSD 1.893,86 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermoPure tonik za masnu kožu lica uklanja nečistoće sa kože i pruža intenzivno čišćenje T-zone i drugih problematičnih područja. * Njegova formulacija sa mlečnom kiselinom nežno čisti pore, hidrira kožu i priprema je za dalju negu. * Tonira kožu i priprema je za negu. * Deluje komedolitički..
953,73 RSD 1.294,94 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin DermoPure zaštitni fluid spf30 omogućava da sprečite simptome masne i problematične kože i konačno pobedite tragove od akni.Delovanje Eucerin DermoPure zaštitnog fluida spf30: * Protiv tamnih fleka* Protiv simptoma masne i problematične kože* Protiv neželjenog sjaja: sebum regulatorna tehnol..
1.464,58 RSD 1.893,86 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin PROMO DermoPure gel za čišćenje kože 1+1 GRATISEucerin DermoPure gel za čišćenje kože je preparat za čišćenje lica u formi gela za svakodnevnu upotrebu koji nežno ali efikasno uklanjanja višak sebuma, nečistoća i šminke. * Čini kožu čistom, svežom i mekom. * Sada i u promotivnom pakovanju - ..
1.730,37 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)