Apoteka Janković
Korpa

Eucerin Dezodoransi i antiperspiranti

Eucerin dezodoransi su osmišljeni tako da ih koža izuzetno dobro podnosi, tako da su idealni u slučaju da imate stanje kože poznato kao atopijski dermatitis ili psorijaza, ili ako imate veoma osetljivu kožu. Intenzivni anatiperspiranti su istovremeno visoko efikasni i obezbeđuju dugotrajnu zaštitu kod ljudi sa jako izraženim znojenjem ili prekomernim znojenjem.

Brend: EUCERIN
Eucerin Antiperspirant intensive sprej je intenzivna  formulacija protiv jakog i prekomernog znojenja namenjen osobama koje pate od prekomernog znojenja. * Štiti od pojave neprijatnog mirisa, dokazano smanjuje znojenje za 91% u trajanju od 72h. Delovanje Eucerin Antiperspirant intensive spreja:..
767,39 RSD 992,31 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Antiperspirant roll-on strong je stvoren za ljude koji se jako znoje. * Pogodan je za primenu na osetljivoj koži, koži koja se brije, a ima svež miris koji odgovara i  ženama i muškarcima.Delovanje Eucerin Antiperspirant roll-on-a strong: Aluminijum hlorhidrat sprečava stvaranje znoja i..
797,80 RSD 1.031,63 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin dezodorans pH5 roll-on sa 0% aluminijuma je blagi dezodorans bez aluminijuma (ACH) i parabena koji štiti najmanje 24 sata i pogodan je za osetljivu kožu (i kožu sa neurodermatitisom), čak i nakon brijanja i epilacije. * Ne peče, ne iritira kožu, provereno štiti najmanje 24 sata od neprijatni..
797,80 RSD 1.031,63 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin PROMO Antiperspirant sprej 1+1 GRATIS Eucerin Antiperspirant sprej je intenzivna  formulacija protiv jakog i prekomernog znojenja namenjen osobama koje pate od prekomernog znojenja.* Štiti od pojave neprijatnog mirisa, dokazano smanjuje znojenje za 91% u trajanju od 72h.Delovanje Euceri..
959,23 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)