Apoteka Janković
Korpa

Eucerin pH5

Eucerin nudi kompletnu liniju preparata  razvijenih da bi kombinovali odličnu zaštitu i regeneraciju kože. Jedinstveni sastojci sa pH 5 vrednošću obnavljaju aktivnost enzima, jačaju sloj prirodne zaštite i regulišu ravnotežu hidratacije kože. Tako da je koža primetno meka i vidno nežna.

Brend: EUCERIN
Eucerin pH5 krema je blaga, ali efikasna krema za telo i lice koja aktivira prirodnu odbranu same kože.* Aktivira prirodni odbrambeni sistem kože, intenzivno hidrira, regeneriše i čini kožu mekom i nežnom. * Posebno je formulisana za suvu i osetljivu kožu lica i tela. Formulacija zadovoljava dnevne ..
973,08 RSD 1.216,35 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin pH5 krema za ruke je veoma blaga, ali efikasna krema za ruke koja aktivira odbranu kože i pruža dugotrajnu zaštitu i hidrataciju. * Aktivira prirodni odbrambeni sistem kože, intenzivno hidrira, regeneriše  i pruža dugotrajnu zaštitu čineći kožu mekom i nežnom. * Posebno je formulisana k..
490,37 RSD 612,96 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin pH5 Lagani losion za telo pruža dugotrajnu hidrataciju i čini osetljivu kožu tela otpornijom i manje osetljivom. * Aktivira prirodni odbrambeni sistem kože, intenzivno hidrira, regeneriše i čini kožu mekom i nežnom. * Njegova lagana tekstura lako se upija. * Koristiti ga svakodnevno za dugot..
1.239,04 RSD 1.548,80 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin pH5 losion sa pumpicom je losion jedinstvene formulacije kreiran specijalno za potrebe osetljive kože tela - Nega posle tuširanja posebno pogodna za osetljivu kožu i kožu osoba sklonih alergijama. * Sadrži pH5 enzimsku zaštitu  koja dokazano aktivira enzime same kože koji učestvuju..
1.166,14 RSD 1.457,68 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin pH5 Losion za pranje je blagi preparat za pranje tela koji jača prirodnu odbrambenu sposobnost kože i štiti od isušivanja. * Blago čisti kožu lica i tela, ne narušava prirodni zaštitni omotač i štiti kožu od isušivanja. * Pogodan je za svakodnevnu upotrebu. * U sebi ne sadrži alkalni sapun.*..
476,02 RSD 595,03 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin pH5 Losion za pranje ruku  je sredstvo za svakodnevnu upotrebu za čišćenje vaših ruku koje ne sadrži alkalni sapun. * Ekstra blagi surfaktanti osiguravaju da se suva, osetljiva koža nežno, ali efikasno očisti. * Jedinstveni Eucerin pH Balance Sistem daje sredstvu za čišćenje optimalni p..
517,72 RSD 647,15 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin pH5 Losion za telo za osetljivu kožu je blag, ali efikasan preparat za hidrataciju tela koji je posebno formulisan da učini suvu, osetljivu kožu tela otpornijom i manje osetljivom. * Aktivira prirodni odbrambeni sistem kože, intenzivno hidrira, regeneriše i čini kožu mekom i nežnom. * Korist..
768,52 RSD 960,65 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin pH5 nealkalni sapun je nežni sapun za čiščenje osetljive kože.* Blagi sapun za pranje ruku i tela koji jača prirodnu odbrambenu sposobnost kože. * Temeljno čisti kožu i štiti je od isušivanja. * Pogodan za svakodnevnu upotrebu na licu i rukama.Delovanje Eucerin pH5 nealkalnog sapuna: Kombina..
261,74 RSD 327,17 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin pH5 Soft shower je blagi prepaat za pranje tela koji jača prirodnu odbrambenu sposobnost kože i štiti od isušivanja.* Blago čisti kožu lica i tela, ne narušava prirodni zaštitni omotač i štiti kožu od isušivanja. * Pogodan je za upotrebu kod beba i dece.Delovanje Eucerin pH5 Soft shower-a: *..
842,11 RSD 1.052,64 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin pH5 Ulje za negu tela protiv strija je efikasno u tretmanu strija. * Sadrži 100% prirodna ulja koja poboljšavaju elastičnost osetljive kože, čak i tokom trudnoće. * Dokazano ublažava strije, poboljšava elastičnost osetljive kože i jača njenu barijernu funkciju.Delovanje Eucerin pH5 Ulja za n..
1.164,42 RSD 1.455,52 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin pH5 Ulje za pranje ruku je veoma blag preparat za svakodnevno pranje ruku. * Klinička i dermatološka ispitivanja pokazuju veoma dobru efikasnost podnošljivost na suvoj, osetljivoj koži. * Blago sredstvo za pranje ruku koje čuva prirodnu barijernu funkciju kože, neguje kožu i štiti je od isuš..
607,13 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin pH5 Ulje za tuširanje je veoma blag preparat za svakodnevno pranje osetljive kože tela koji jača njenu prirodnu odbranu i štiti je od isušivanja. * Blago sredstvo za tuširanje koje čuva prirodnu barijernu funkciju kože, neguje kožu i štiti je od isušivanja. * Eucerin pH5 Ulje za tuširanje je..
700,06 RSD 875,07 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)