Apoteka Janković
Korpa

Biljne kapi, biljna i etarska ulja

Biljne kapi, biljna i etarska ulja
Brend: ETERRA
Bosvelijske kiseline najvažniji su sastojak tamjana. Antiupalno deluju i efikasni su u ublažavanju bola uzrokovanog artritisom, a ne uzrokuju nuspojave. Tamjan poboljšava cirkulaciju i protok krvi kroz krvne sudove oštećene upalom, što dodatno pomaže zglobovima ugroženim artritisom. Masaža i kupka s..
858,60 RSD
Brend: HERBA SVET
FEMISAN A je dijetetski suplement koji doprinosi hormonskom balansu i plodnosti. Prvi rezultati su vidljivi već posle prve nedelje korišćenja. Primena: - kod poremećaja menstrualnog ciklusa- kod cista na jajnicima- kod mioma na materici- kod bolnih menstruacija, već od prve menst..
772,96 RSD
Brend: HERBA SVET
FEMISAN B je dijetetski suplement koji ublažava neprijatne simptome menopauze. Nervoza, lupanje srca, promene raspoloženja, nesanica, razdražljivost, valunzi, simptomi su koje prepoznaje svaka žena koja ulazi u menopauzu. Sastav: tečni ekstrakt herbe bele imele, tečni ekstrakt lista matičn..
770,27 RSD
Floravitex kapi su dijetetski proizvod koji pomaže održavanju hormonske ravnoteže kod žena i ublažavanju tegoba koje prate menopauzu. Namena: -bolne menstruacije (dismenoreja)-predmenstrualni sindrom (PMS, bol i nadutost grudi, glavobolja i dr.)-neredovne menstruacije-obilna krvarenja mate..
1.325,93 RSD
Floravitex kapi su dijetetski proizvod koji pomaže održavanju hormonske ravnoteže kod žena i ublažavanju tegoba koje prate menopauzu. Namena: -bolne menstruacije (dismenoreja)-predmenstrualni sindrom (PMS, bol i nadutost grudi, glavobolja i dr.)-neredovne menstruacije-obilna krvarenja materice-..
946,34 RSD
KAPI BELOG LUKA poboljšavaju cirkulaciju krvi, snižavaju krvni pritisak i povoljno deluju na različite parametre u metabolizmu masti. Primenom ove tinkture poboljšavaju se simptomi početne arterioskleroze. Pored toga, preparat pokazuje i antiseptično, antimikotično i digestivno dejstvo.Sastav: etano..
212,40 RSD
KAPI ECHINACEA  je prirodni preparat za jačanje imuniteta. Aktivni sastojci ehinacee imaju povoljno dejstvo na imuni sistem i poboljšavajuodbrambenu moć organizma.Sastav: tečni ekstrakt herbe ehinacee, alkohol , voda, sorbitol, kalijum sorbat Način primene: 3 puta dnevno 10 do 15 kapi sa malo v..
406,52 RSD
KAPI GLOGA je poznat kao tradicionalno sredstvo za jačanje srca. Upotreba biljnih kapi se preporučuje za normalizaciju povišenog krvnog pritiska. Način primene:  30 kapi u toku danaSastav: etanolno-vodeni ekstrakt listova i cvasti gloga Pakovanje: 30ml..
243,23 RSD
KAPI KANTARIONA ZA SPOLJA se koristi za zarašćivanje rana, kod opekotina i hemoroida zbog epitelizirajućeg, antiseptičkog i antiinflamatornog dejstva.Sastav: uljani ekstrakt svežih cvetova kantariona Način primene:  spolja, za mazanjeNapomena: u toku primene na koži izbegavati dugotrajno izlaga..
186,08 RSD
KAPI KANTARIONA za unutrašnju upotrebu povoljno deluje kod lakših oblika depresija ( npr. klimakterične tegobe, nesanica, razdražljivost i nemir ). Pored toga, preparat se može koristiti i kao pomoćno sredstvo za ublažavanje tegoba digestivnog trakta ( čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu, katar ..
187,28 RSD
KAPI KANTARIONA U MASLINOVOM ULJU povoljno deluje na ublažavanje tegoba kod oboljenja digestivnog trakta (čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu, katar creva, kolitis) i lakših oblika depresije. Pored toga, ulje od kantariona ima epitelizirajuće, antiseptično i antiinflamatorno dejstvo te primenje..
253,51 RSD
KAPI KOPRIVE omogućavaju primenu preparata kao sredstva za jačanje organizma. Tradicionalno se tinktura primenjuje i spolja protiv opadanja kose.Sastav: etanolno-vodeni ekstrakt lista kopriveNačin primene: piti 30 kapi tokom dana u malo vode posle jelaPakovanje: 30ml..
221,53 RSD
Prikazuje se 49 do 60 od 77 (7 strana)