Apoteka Janković
Korpa

Biljne kapi, biljna i etarska ulja

Biljne kapi, biljna i etarska ulja
Brend: ETERRA
Brahmi ulje je blagotvorno kod nesanice, depresije, stresa, mentalnog zamora, teskobe, napetosti i brige. Popularna je kao nervni tonik koji skraćuje vreme potrebno za učenje i povećava mentalne sposobnosti (studenti i poslovni ljudi). Način upotrebe: 2-6 kapi na dan. Preporuka je uzimati najmanje 3..
912,26 RSD
Brend: ETERRA
Eterično ulje jasmina je najcenjenije ulje u aromaterapiji. Pomaže u regulisanju nepravilnog menstrualnog ciklusa, uspešno otklanja menstrualne bolove i ublažava simptome menopauze. Jedno je od najefikasnijih antidepresiva - prema molekularnom sastavu, vrlo sličan valijumu - ne šteti organizmu.Način..
1.180,58 RSD
Brend: ETERRA
Ulje divljeg origana sa moringom – za jačanje imuniteta. Ulje divljeg origana sa moringom moćan je prirodni antibiotik, efikasan protiv trideset vrsta bakterija i gljivica - izvrsna antigljivična i antibakterijska sredstva koja u potpunosti ubijaju Ešerihiju koli i Kandidu albikans u minimalnim konc..
1.583,04 RSD
Brend: ETERRA
Efikasno ubija preko 30 vrsta mikroorganizama, sjajna prevencija za grip i prehladu, aktivniji od belog luka i ehinacee. Ulje divljeg origana je veoma jako (daleko  jače  od  ulja  čili  paprike )  pa  se  preporučuje  njegovo razblaživanje - najbolje pom..
1.583,04 RSD
Brend: ETERRA
Jedno od najjačih protivvirusnih ulja. Delotvorno protiv herpesa i humanog papiloma virusa. Ovo je jedno od najsigurnijih ulja - koža ga podnosi i nerazređeno.Način upotrebe: Uzeti tamnu bočicu od 10 ml i nakapati 20 kapi ravensare. Bočicu napuniti sa bilo kojom vrstom hladno ceđenog ulja (suncokret..
1.126,91 RSD
Brend: ETERRA
Revitalum ulje – tonik za mozak. Potpomaže sposobnost učenja, obnavljanje pamćenja. Pomaže mentalne procese i pri tom smiruje nerve, smanjuje stres i pomaže u savladavanju umerene anksioznosti.Način upotrebe: 4 do 10 kapi na dan, a deca starija od dve godine  2 do 5 kapi na dan. Najbolje je uzi..
1.126,91 RSD
Brend: ETERRA
Njegova primena je česta kod bolesti respiratornih organa, jer se pokazalo da efikasno smiruje veliki kašalj i kod dece i kod odraslih. Uvek se mora razblažiti u biljnom ulju.Pakovanje: 30ml..
858,60 RSD
Brend: ETERRA
Cenjeno u kozmetici - omekšava kožu i pomaže prenosu aktivnih supstanci u dublje slojeve kože. Pomaže protiv prevremenog starenja kože, u prevenciji nastanka bora i čuva strukturu vezivnog tkiva kože (kolagen, elastin, hijaluronska kiselina). Poboljšava čvrstoću kože, a posebno je koristan kod p..
858,60 RSD
Brend: ETERRA
Uravnotežuje i jača nervni sistem, što ga čini vrhunskim sredstvom protiv psihičkih smetnji. Osim ublažavanja bolnih emocija svojstvenih depresiji i anksioznosti, bergamot neutrališe i ljutnju, ogorčenost i razdražljivost. Poboljšava san onima koji pate od nesanice.Način upotrebe: Najbolje je korist..
858,60 RSD
Brend: ETERRA
Jedno je od najmoćnijih biljnih antiseptika - istovremeno deluje i na bakterije i na gljivice (po svojoj efikasnosti u uništavanju patogenih mikroorganizama može se porediti sa hlorom). Način upotrebe: Čisto i kvalitetno ulje čajnog drveta može se uzimati oralno, ako je prethodno razblaženo maslin..
858,60 RSD
Brend: ETERRA
Moćno antibakterijsko, antigljivično i antiseptičko ulje - vrlo je efikasno kod prehlade, gripa, bronhitisa, upale pluća, upale grla. Način upotrebe: Staviti u kašičicu 5-8 kapi sa malo maslinovog ulja i progutati na prvi znak prehlade. Pomešati jednu kap sa kašikom vode i grgljati i progutati za up..
858,60 RSD
Brend: ETERRA
Ulje je moćni antibakterik, antifungicid, antiseptik. Mogu ga koristiti svi članovi porodice, uključujući i bebe i decu. U slučaju upornih infekcija ili oboljenja može se koristiti zajedno sa uljem divljeg origana u odnosu 5:1. Način upotrebe: Staviti u kašičicu 15-25 kapi sa malo maslinovog ulja i ..
1.180,58 RSD
Prikazuje se 13 do 24 od 77 (7 strana)