Apoteka Janković
Korpa

SOLGAR SELEN 100MCG TABLETE A100

SOLGAR SELEN 100MCG TABLETE A100
SOLGAR SELEN 100MCG TABLETE A100

Selen je snažan antioksidans, neophodan za normalnu funkciju imunog sistema, tiroidne žlezde i spermatogeneze, sa visoko bioraspoloživim  selenom u obliku L- selenometionina. Selen je jedan od elemenata u tragovima nužno potreban u sastavu enzima prisutnih u našem organizmu čiji je zadatak zaštita organizma od oksidativnih oštećenja koja prouzrokuje stres. To su glutation peroksidaza, superoksid-dismutaza (SOD) i glutation transferaza. Unapređuje zaštitnu ulogu imunološkog sistema poboljšavanjem delovanja T-limfocita i makrofaga koji čiste krv od štetnih toksina. Izuzetno je važan detoksikator jetre od mogućih oštećenja pesticidima, hormonima, lekovima, teškim metalima, nusproduktima. Selen je korisno uzimati u svim stanjima oslabljenog imuniteta, kod kardiovaskularnih tegoba, problema sa štitnom žlezdom, za prevenciju starenja i propadanja ćelija, za unapređenje i zaštitu zdravlja te jačanje imuniteta.

Napomena:

-Bez šećera, soli i skroba.

-Proizvod ne sadrži gluten, kvasac, pšenicu, soju niti mlečne sastojke te je formulisan bez upotrebe konzervansa, veštačkih aroma ili boja.

-Pogodno za vegane.

Način upotrebe: 1 tableta dnevno, uz obrok

Sastav: U dnevnoj dozi (1 tableta): Selen (L-selenometionin) 100 µg (182 %PDU)

Pakovanje: 100 tableta

Posebne mere opreza: Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne ishrane. Dodatak ishrani nije nadoknada ili zamena uravnoteženoj ishrani. Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti. Čuvati van domašaja male dece.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.822,39 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 35332
Tagovi: solgar , selen , 100mcg , tablete , a100 , minerali