Apoteka Janković
Korpa

GELADRINK ARTRODIET PRAŠAK 390G

GELADRINK ARTRODIET PRAŠAK 390G
GELADRINK ARTRODIET PRAŠAK 390G

Geladrink Artrodiet je prirodni preparat namenjen zaštiti srca i krvnih sudova, zaštiti i očuvanju zglobova, kao i obnavljanju jetre i žučnih puteva. Namenjen je osobama sa rizikom od bolesti srca i krvnih sudova, sportistima (sportske povrede zglobova), kao i osobama sa prekomernom fizičkom aktivnošću.

Takođe se koristi i protiv zujanja u ušima i vrtoglavica nastalih kao posledica loše cirkulacije i oštećenja nerava, kao i za zarastanje rana (dekubitusa) nastalih kao posledica višegodišnjeg dijabetesa kao i za epitelizaciju tkiva.


Delovanje: Kolageni petidi stimulišu povećanje proizvodnje vezivnog tkiva zidova krvnih sudova,povećavaju njihovu elastičnost i doprinose očuvanju pravilne funkcije srca i krvotoka. Antihomocisteinska formula (vitamin B6, B12 i folna kiselina) smanjuje nivo štetnog homocisteina, sprečava propadanje krvnih sudova i stvaranje tromba,neophodna je za pravilnu funkciju nervnog sistema. Sylimarin (ekstrakt gujine trave) štiti jetru i žučne puteve od oštećenja nastalih kao posledica dejstva štetnih materija unetih spolja ili nastalih u organizmu usled bolesti. Vitamini C,E, D3, Selen i Cink štite organizam od toksičnih materija,koriste se u prevenciji i lečenju anemija, infekcija, kancera.

Način upotrebe: Koristi se samostalno, tri meseca zaredom jedna doza dnevno. Tretman je poželjno ponoviti 2-3 puta godišnje. Takođe, može se koristiti kombinovano sa ostalim Geladrink preparatima.

Sastav: Kolageni peptidi 9200mg, Sikavica m. – silymarin 20mg, AntiHcy – vitamin B6 2mg, AntiHcy – vitamin B12 6µg, AntiHcy – folna kiselina 400µg, Biotin 150µg, Vitamin C 60mg, Vitamin D3 5µg, Vitamin E 36mg, Selen 50µg, Cink 15mg

Pakovanje: 390g

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
5.387,04 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 11423