Apoteka Janković
Korpa

ORLING

ORLING
Brend: ORLING
Geladrink Artrodiet je prirodni preparat namenjen zaštiti srca i krvnih sudova, zaštiti i očuvanju zglobova, kao i obnavljanju jetre i žučnih puteva. Namenjen je osobama sa rizikom od bolesti srca i krvnih sudova, sportistima (sportske povrede zglobova), kao i osobama sa prekomernom fizičkom aktivno..
5.512,32 RSD
Brend: ORLING
Geladrink Fast brzo ublažava bolove, upale i otoke (edeme) zglobova. Prirodan i potpuno bezbedan preparat koji ne izaziva nikakve nuspojave. Koristi se kod: bolova pri kretanju, noćnih bolova u stanju mirovanja i ukočenosti zglobova.Prirodan i potpuno bezbedan preparat, koji ublažava bolove u zglobo..
6.041,16 RSD
Brend: ORLING
Geladrink forte kapsule je jedini kompleksan preparat za dubinsku regeneraciju oštećene hrskavice, koji u svom sastavu ima kolagene peptide („armaturu hrskavice“) i glukozamin i hondroitin sulfat koji se ugrađuju u kolagenu strukturu i zajedno doprinose ne samo obnavljanju oštećene hrskavice, nego z..
5.925,74 RSD
Brend: ORLING
Geladrink forte prašak je jedini kompleksan preparat za dubinsku regeneraciju oštećene hrskavice, koji u svom sastavu ima kolagene peptide („armaturu hrskavice“) i glukozamin i hondroitin sulfat koji se ugrađuju u kolagenu strukturu i zajedno doprinose ne samo obnavljanju oštećene hrskavice, nego za..
5.891,69 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)