Apoteka Janković
Korpa

COLIPREV KAPI 15ML

COLIPREV KAPI 15ML
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
COLIPREV KAPI 15ML

Coliprev je dijetetski suplement u vidu kapi koji se koristi kod ublažavanja I sprečavanja stomačnih grčeva kod beba, tzv. Infantilnih ili dečijih kolika. ColiPrev® je potpuno prirodni preparat koji je bezbedan za upotrebu od 1. dana života. Dejstvo nastupa odmah, a redovna upotreba sprečava nastanak novih grčeva kod beba.


Delovanje: Osnovni sastojak ColiPrev®-a je enzim laktaza koji otklanja jedan od najvećih razloga nastanka grčeva kod beba, a to je loše varenje laktoze kao glavnog ugljenog hidrata u mleku. ColiPrev® pomaže sve do perioda dok sam organizam deteta ne počne da stvara dovoljno enzima za normalno varenje, tj. najkasnije do 4. meseca života.

Način upotrebe:
-Kada majka doji – pred samo dojenje se adekvatna količina kapi ukapava u unapred sterilisanu kašičicu i daje direktno u usta deteta (pratite uputstva iz tabele za doziranje u pakovanju).
-Kada se koristi adaptirana formula – adekvatnu količinu kapi (prema uputstvu iz tabele za doziranje) ukapajte u pripremljenu mlečnu formulu.

Sastav: Sastoji se samo od prirodnih sastojaka, enzim laktaza je njegova glavna komponenta. 56,9% laktaza, 25% glicerol, 17,2% voda, 0.9 % stabilizator – Kalijum hlorid

Pakovanje: 15ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
1.941,84 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 44318
Tagovi: coliprev , kapi , 15ml , grčevi