Apoteka Janković
Korpa

PRIMEDERMA doo

PRIMEDERMA doo
HEMOREKS je prirodan proizvod izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pomoćnih supstanci, koji se preporučuje za tretman hemoroida ili šuljeva, analnih ranica i sitnih pukotina u analnom predelu, analnog ekcema i analnog svraba. Delovanje: izabrani aktivni sastojci u ura..
846,72 RSD
HEMOREKS je prirodan proizvod izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pomoćnih supstanci, koji se preporučuje za tretman hemoroida ili šuljeva, analnih ranica i sitnih pukotina u analnom predelu, analnog ekcema i analnog svraba. Delovanje: izabrani aktivni sastoj..
1.451,52 RSD
Primed Darin med je potpuno prirodan proizvod koji ne sadrži hemijske dodatke, aditive i konzervanse - spravljen je ručno, na bazi meda i mešavine lekovitog bilja po recepturi staroj tri decenije. Darin Med je idealan stimulator imunološkog sistema i mlečnih žlezda, a osim toga, iskustvo brojnih i..
3.024,00 RSD
Primed Fungovit je preparat na bazi meda i medicinske gljive Reishi. - Koristi se kod oslabljenog imuniteta i u prevenciji i kao pomoć u tretmanu različitih poremećaja. - Aktivni sastojci proizvoda mogu da imaju povoljno dejstvo na poboljšanje odbrambenih snaga organizma. - Reishi (Ganoderma lu..
1.149,12 RSD
Primederma Atopik paket je inovativan, jedinstven i sveobuhvatan kozmetički tretman za ekcematoznu kožu i kožu sklonu drugim oblicima dermatitisa. Formula integriše proverena prirodna i savremena dermatološka iskustva u tretmanu ekcema i drugih formi dermatitisa u svim fazama ispoljavanja ili remisi..
2.679,24 RSD
Primederma Bebica Atopik balzam je proizvod izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pomoćnih supstanci čiji izabrani sastojci u uravnoteženom odnosu deluju umirujuće na aktivne simptome atopijskog dermatitisa.- Ublažava iritaciju, crvenilo i svrab kože.- Pospešuju epitel..
838,25 RSD
Primederma Bebica Atopik krema je proizvod izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i vitamina koji se koristi u nezi i regeneraciji atopične kože.- Sprečavaju isušivanje kože.- Hidrira i omekšava kožu.- Revitalizuje narušenu barijernu funkciju kože.- Sprečava ponovnu pojav..
838,25 RSD
Primederma E-ekcem je proizvod, izrađen na bazi biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pčelinjeg voska. Preparat se preporučuje za tretman ekcema i drugih formi dermatitisa (atopijski, kontaktni i alergijski dermatitis) u aktivnoj fazi.Način upotrebe: - Proizvod naneti na čistu kožu, čistim rukama i u t..
1.053,57 RSD
Primederma N-dermatitis je proizvod, izrađen na bazi biljnih ulja, biljnih ekstrakata, meda i vitaminskog kompleksa. -Preparat se preporučuje za negu suve kože, kože sklone ekcemima i drugim formama dermatitisa (atopijski, kontaktni i alergijski dermatitis).- Izuzetno pogodan i za negu isušene kože ..
1.053,56 RSD
VENEKS gel za vene sa efektom hlađenja je prirodan proizvod, izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ekstrakata, etarskih ulja i pomoćnih supstanci koji se preporučuje za ublažavanje tegoba kod narušene venske cirkulacije: slaba periferna mikrocirkulacija, proširene vene, oštećeni i ispucali k..
1.088,64 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)