Apoteka Janković
Korpa

PRIMEDERMA doo

PRIMEDERMA doo
HEMOREKS je prirodan proizvod izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pomoćnih supstanci, koji se preporučuje za tretman hemoroida ili šuljeva, analnih ranica i sitnih pukotina u analnom predelu, analnog ekcema i analnog svraba. Delovanje: izabrani aktivni sastojci u ura..
725,76 RSD
HEMOREKS je prirodan proizvod izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pomoćnih supstanci, koji se preporučuje za tretman hemoroida ili šuljeva, analnih ranica i sitnih pukotina u analnom predelu, analnog ekcema i analnog svraba. Delovanje: izabrani aktivni sastoj..
1.137,02 RSD
Primed Fungovit je preparat na bazi meda i medicinske gljive Reishi. - Koristi se kod oslabljenog imuniteta i u prevenciji i kao pomoć u tretmanu različitih poremećaja. - Aktivni sastojci proizvoda mogu da imaju povoljno dejstvo na poboljšanje odbrambenih snaga organizma. - Reishi (Ganoderma lu..
1.224,00 RSD
Primederma Atopik paket je inovativan, jedinstven i sveobuhvatan kozmetički tretman za ekcematoznu kožu i kožu sklonu drugim oblicima dermatitisa. Formula integriše proverena prirodna i savremena dermatološka iskustva u tretmanu ekcema i drugih formi dermatitisa u svim fazama ispoljavanja ili remisi..
2.679,24 RSD
Primederma Bebica Atopik balzam je proizvod izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pomoćnih supstanci čiji izabrani sastojci u uravnoteženom odnosu deluju umirujuće na aktivne simptome atopijskog dermatitisa. - Ublažava iritaciju, crvenilo i svrab kože.- Pospešuju ..
819,00 RSD
Primederma Bebica Atopik krema je proizvod izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i vitamina koji se koristi u nezi i regeneraciji atopične kože.-  Sprečavaju isušivanje kože.- Hidrira i omekšava kožu.- Revitalizuje narušenu barijernu funkciju kože.- Sprečava ponovnu..
825,55 RSD
Primederma E-ekcem je proizvod, izrađen na bazi biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pčelinjeg voska. Preparat se preporučuje za tretman ekcema i drugih formi dermatitisa (atopijski, kontaktni i alergijski dermatitis) u aktivnoj fazi.Način upotrebe: - Proizvod naneti na čistu kožu, čistim rukama i u t..
1.092,00 RSD
Primederma N-dermatitis je proizvod, izrađen na bazi biljnih ulja, biljnih ekstrakata, meda i vitaminskog kompleksa. -Preparat se preporučuje za negu suve kože, kože sklone ekcemima i drugim formama dermatitisa (atopijski, kontaktni i alergijski dermatitis).- Izuzetno pogodan i za negu isušene kože ..
986,02 RSD
VENEKS gel za vene sa efektom hlađenja je prirodan proizvod, izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ekstrakata, etarskih ulja i pomoćnih supstanci koji se preporučuje za ublažavanje tegoba kod narušene venske cirkulacije: slaba periferna mikrocirkulacija, proširene vene, oštećeni i ispucali k..
1.008,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)