Apoteka Janković
Korpa

PRIMEDERMA E-EKCEM 50ML

PRIMEDERMA E-EKCEM 50ML
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
PRIMEDERMA E-EKCEM 50ML

Primederma E-ekcem je proizvod, izrađen na bazi biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pčelinjeg voska. Preparat se preporučuje za tretman ekcema i drugih formi dermatitisa (atopijski, kontaktni i alergijski dermatitis) u aktivnoj fazi.

Način upotrebe:

- Proizvod naneti na čistu kožu, čistim rukama i u tankom sloju, dok se potpuno ne upije u kožu.

* Odrasli: Naneti dva puta dnevno na promene. Tretman ne bi trebalo da traje duže od 14 dana u kontinuitetu. Ukoliko u periodu od 14 dana nema vidljivih rezultata tretmana, prekinuti korišćenje. Za upornije simptome dozvoljeno je produženo trajanje tretmana. U tom slučaju, nakon 14 dana upotrebe u kontinuitetu, prekinuti korišćenje preparata u trajanju od 5 dana, a zatim nastaviti tretman prema uputstvu.

* Deca starija od 3 godine: Naneti jednom dnevno na promene. Tretman ne bi trebalo da traje duže od 7 dana u kontinuitetu. Ukoliko u periodu od 7 dana nema vidljivih rezultata tretmana, prekinuti korišćenje. Za upornije simptome dozvoljeno je produženo trajanje tretmana. U tom slučaju, nakon 7 dana upotrebe u kontinuitetu, prekinuti korišćenje preparata u trajanju od 5 dana, a zatim nastaviti tretman prema uputstvu.

Sastav: Zinci Oxydum, Talci Veneti, Oleum Olivae, Oleum Ricini, Balsamum Peruvianum, Cera Flava, Cera Lanae, Vaselinum Album, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Aqua.

Pakovanje: 50ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
1.053,57 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 21118