Apoteka Janković
Korpa

PRIMEDERMA ATOPIK PAKET

PRIMEDERMA ATOPIK PAKET
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
PRIMEDERMA ATOPIK PAKET

Primederma Atopik paket je inovativan, jedinstven i sveobuhvatan kozmetički tretman za ekcematoznu kožu i kožu sklonu drugim oblicima dermatitisa. Formula integriše proverena prirodna i savremena dermatološka iskustva u tretmanu ekcema i drugih formi dermatitisa u svim fazama ispoljavanja ili remisije simptoma.


Primederma-BIO je visokokvalitetna formulacija, izrađena na bazi blagog sredstva za pranje organskog porekla, prirodnog trans-esterifikovanog ulja masline i glicerina. Pomaže u očuvanju zaštitne barijere kože i štiti kožu od isušivanja, čak i nakon čestog pranja. Za lice i telo.

Sastav: Sodium Lauroyl Sarcosinat, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Glucosid, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, C12-C13 Alkyl Lactate, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocoamidopropylbetaine, Lactic Ester Myristyl Alcohol, PEG-8 Olive Oil Ester, Glycerolum, Acidum Lacticum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Aqua, Parfum.

Pakovanje: 250mlPrimederma E-ekcem je proizvod, izrađen na bazi biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pčelinjeg voska. Preparat se preporučuje za tretman ekcema i drugih formi dermatitisa (atopijski, kontaktni i alergijski dermatitis) u aktivnoj fazi.

Način upotrebe:

- Proizvod naneti na čistu kožu, čistim rukama i u tankom sloju, dok se potpuno ne upije u kožu.

* Odrasli: Naneti dva puta dnevno na promene. Tretman ne bi trebalo da traje duže od 14 dana u kontinuitetu. Ukoliko u periodu od 14 dana nema vidljivih rezultata tretmana, prekinuti korišćenje. Za upornije simptome dozvoljeno je produženo trajanje tretmana. U tom slučaju, nakon 14 dana upotrebe u kontinuitetu, prekinuti korišćenje preparata u trajanju od 5 dana, a zatim nastaviti tretman prema uputstvu.

* Deca starija od 3 godine: Naneti jednom dnevno na promene. Tretman ne bi trebalo da traje duže od 7 dana u kontinuitetu. Ukoliko u periodu od 7 dana nema vidljivih rezultata tretmana, prekinuti korišćenje. Za upornije simptome dozvoljeno je produženo trajanje tretmana. U tom slučaju, nakon 7 dana upotrebe u kontinuitetu, prekinuti korišćenje preparata u trajanju od 5 dana, a zatim nastaviti tretman prema uputstvu.

Sastav: Zinci Oxydum, Talci Veneti, Oleum Olivae, Oleum Ricini, Balsamum Peruvianum, Cera Flava, Cera Lanae, Vaselinum Album, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Aqua.

Pakovanje: 50mlPrimederma N-dermatitis je proizvod, izrađen na bazi biljnih ulja, biljnih ekstrakata, meda i vitaminskog kompleksa.

- Preparat se preporučuje za negu suve kože, kože sklone ekcemima i drugim formama dermatitisa (atopijski, kontaktni i alergijski dermatitis).

- Izuzetno pogodan i za negu isušene kože kod starijih osoba, ili osoba kod kojih je isušenost kože uzrokovana metaboličkim poremećajima (Diabetes mellitus).

Način upotrebe: Samo za spoljnu upotrebu. Proizvod naneti na čistu kožu, čistim rukama i u tankom sloju, dok se potpuno ne upije u kožu. Dozvoljena primena kod dece starije od 3 godine i odraslih. Naneti na promene više puta dnevno. Primena kod dece i odraslih.

Sastav: Urea 5%, Oleum Oenotherae 10%, D-Panthenol, Mel, Shea Butter, Tocopherol, Excipiens, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Aqua.

Pakovanje: 50ml


 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
2.679,24 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 41204