Gusta, sjajna kosa i blistava koža su sinonimi za lepotu i nešto za čim teže sve dame koje vode računa o svom izgledu, jer je tajna lepote upravo u nezi, kao i očuvanju opšteg zdravlja organizma.

Veoma je važno početi na vreme sa negom, već u dvadesetim godinama, iako je nekada u tim godinama teško shvatiti negu kao prioritet.

Često je i genetika presudna za fizički izgled, ali dobro nam je poznato da je za lepu i zategnutu kožu, bujnu i sjajnu kosu i negovane, čvrste nokte neophodno ulaganje i nega, jer upravo oni govore o stanju našeg organizma. 

Zato odvojite vreme za sebe, bez izgovora. Nekada je i malo vremena sasvim dovoljno za postizanje velikih rezultata.

Zdravlje i izgled naše kože, kose i noktiju zavise od onoga što unosimo u organizam, jer istina je da lepota dolazi iznutra.

Da bi se zadovoljile dnevne potrebe za vitaminima i mineralima, jasno je da obroci tokom jednog dana moraju da budu veoma raznovrsni, kvalitetni i količinski optimalni. 

Na primer, tri pomorandže sadrže oko 150 mg vitamina C koliko je i potrebno odraslom organizmu na dnevnom nivou. Vitamin B ćete pronaći u mesu, povrću, jajima, vitamin E u bademima, maslinovom ulju.. Ovaj spisak je dugačak i veoma često nije lako obezbediti sve ono što je organizmu neophodno tokom dana u standardnim obrocima.

2 Merz Spezial dražeje – vitamini i minerali za ceo dan

Ono što vam može uštedeti vreme i olakšati vašem organizmu da dobije neophodne vitamine i minerale u dovoljnoj količini su Merz Spezial dražeje, dodatak ishrani, nemačkog proizvođača Merz. Ove dražeje predstavljaju specijalnu kombinaciju vitamina, minerala i mikroelemenata koji su neophodni za formiranje zdravih ćelija kože, kose i noktiju, kao i za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja.

Dovoljne su dve dražeje dnevno, ujutru i uveče, uz čašu vode i uštedeće vam vreme u računanju miligrama vitamina i minerala. Dražeje su vrlo komforne za upotrebu, možete ih uvek nositi sa sobom, a prve rezultate ćete osetiti već nakon tri meseca upotrebe.

Merz Spezial dražeje su dokaz da lepota dolazi iznutra! Vaš organizam će vam biti zahvalan, koža sjajna i glatka, kosa bujna i zdrava, a nokti čvrsti. 

Saznajte više o Merz Spezial dražejama!