Apoteka Janković
Korpa
Uriage
Uriage

Uriage je brend  Francuske dermokozmetike kog  odlikuje kvalitet, efikasnost  i bezbednost. U pitanju su hipoalergeni preparati, bez parabena,  veštačkih mirisa i boja, oftalmološki I dermatološki testirani. U sastavu svakog  Uriage proizvoda  je Termalna Voda  koja izvire u srcu Francuskih Alpa.

Uriage linija

Brend: URIAGE
Uriage AGE Absolu noćna maska je anti-age nega koja deluje preko noći u borbi protiv svih znakova starenja na zreloj koži za čvršći i puniji mladalački izgled u vidu pink gel-krem teksture. Ova hidratantna krema deluje na bore, gubitak čvrstoće i volumena, kao i na opuštanje.* Stimuliše sintezu prok..
3.411,76 RSD 4.264,70 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE Absolu pink krema je anti-age nega koja se bori protiv svih znakova starenja na zreloj koži (čak i osetljivoj) za čvršći i puniji izgled sa više definisanim konturama. Ova hidratantna krema deluje na bore, gubitak čvrstoće i volumena, kao i na opuštanje.* Stimuliše sintezu prokolagen..
3.411,76 RSD 4.264,70 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE LIFT dnevna krema je učvršćujuća dnevna anti-age krema koja zaglađuje pojavu bora i poboljšava čvrstoću kože dok istovremeno štiti od spoljašnjih štetnih uticaja okoline - plava svetlost, UV zraci, zagađenje, stres, umor. Idealna za normalnu do suvu kožu.* Formula sadrži derivat retinola ..
2.919,63 RSD 3.649,54 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE LIFT Filler nega je anti-age nega lagane teksture namenjena svim tipovima kože koja trenutno smanjuje pojavu bora za glatku kožu i mladalački izgled.* Umrežena hijaluronska kiselina (kombinuje molekule hijaluronske kiseline različitih veličina za smanjivanje bora i linija) posebno ci..
3.078,88 RSD 3.848,60 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE LIFT Fluid je inovativna anti-age nega lagane teksture koja istovremeno deluje na znake starenja kože i na svakodnevne spoljašnje štetne uticaje kojima je koža izložena: plavo svetlo, UV zračenje, zagađenje, stres, umor. Ova hidratantna krema je idealna za normalnu do kombinovanu kožu. * ..
2.842,22 RSD 3.552,77 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE LIFT krema SPF30 je hidratantna anti-age krema sa SPF koja zaglađuje pojavu bora i poboljšava čvrstoću kože, dok istovremeno štiti kožu od svakodnevnih spoljašnjih štetnih uticaja odnosno plave svetlosti, UV zraka, zagađenja, stresa i umora. * Formula sadrži derivat retinola u kombin..
3.107,63 RSD 3.884,54 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE LIFT krema za područje oko očiju je anti-age nega koja smanjuje pojavu finih linija  bora i poboljšava čvrstoću u predelu oko očiju dok istovremeno smanjuje pojavu podočnjaka i nadutosti, štiti kožu od zagađenja i plave svetlosti, zaglađuje i hidrira područje oko očiju.* Formula sadr..
2.377,73 RSD 2.972,16 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE LIFT noćna krema je revitalizirajuća noćna krema za zaglađivanje koja smanjuje pojavu bora i poboljšava čvrstoću kože dok pruža sjajniji ten tokom noći. Formula takođe štiti od plave svetlosti i štetnih spoljašnjih efekata zagađenja.* Ova baršunasta noćna krema deluje i na bore i na čvrst..
2.952,81 RSD 3.691,01 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE LIFT serum je intenzivni serum koji smanjuje pojavu finih linija i bora istovremeno poboljšavajući čvrstoću kože za definisanije konture. Takođe štiti kožu od spoljašnjih štetnih uticaja okoline.* Formula sadrži derivat retinola u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom i AHA za intenzivan..
3.201,64 RSD 4.002,05 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE PROTECT Krema oko očiju pruža negu koja deluje istovremeno na znakove starenja i na svakodnevne uticaje štetnih agenasa koji oštećuju kožu: plavo svetlo, UV, zagađenje, stres, umor. * Obogaćena je aktivnim sastojcima koji imaju dekongestivno dejstvo (smanjuju otečenost), umanjuju bore, ..
2.887,19 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE PROTECT krema SPF30 je krema glatke teksture koja deluje istovremeno na znakove starenja i svakodnevni uticaj štetnih agenasa koji oštećuju kožu: plavo svetlo, UV zraci, zagađenje, stres, umor. * Obogaćena SPF30 UV zaštitom, koža je savršeno hidrirana i zaštićena. * Smanjuje pojavu finih ..
3.772,76 RSD
Brend: URIAGE
Uriage BABY Cold krema je idealna zaštitna nega za lice i telo za svakodnevnu upotrebu, koja štiti kožu od spoljnih faktora (vetar, hladnoća, tvrda voda itd.).* Bogata aktivnim sastojcima koji obnavljaju lipide, u stanju je da intenzivno neguje kožu i pomaže u obnavljanju hidrolipidnog filma kože. O..
791,84 RSD 989,80 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 139 (12 strana)