Apoteka Janković
Korpa

URIAGE

URIAGE
Brend: URIAGE
Uriage Hyseac K18 krema je nega za dubinsko čišćenje pore koja sužava i odčepljuje pore za čistiju kožu bez fleka.* Ten je značajno ujednačen, svetao i bistar.* Ova lagana, delikatno mirisna emulzija zateže i otčepljuje pore za čistiju kožu, bez nedostataka.* Efikasno otčepljuje pore i ograničava po..
1.546,26 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE Absolu noćna maska je anti-age nega koja deluje preko noći u borbi protiv svih znakova starenja na zreloj koži za čvršći i puniji mladalački izgled u vidu pink gel-krem teksture. Ova hidratantna krema deluje na bore, gubitak čvrstoće i volumena, kao i na opuštanje.* Stimuliše sintezu prok..
4.309,13 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE Absolu pink krema je anti-age nega koja se bori protiv svih znakova starenja na zreloj koži (čak i osetljivoj) za čvršći i puniji izgled sa više definisanim konturama. Ova hidratantna krema deluje na bore, gubitak čvrstoće i volumena, kao i na opuštanje.* Stimuliše sintezu prokolagen..
4.264,70 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE LIFT dnevna krema je učvršćujuća dnevna anti-age krema koja zaglađuje pojavu bora i poboljšava čvrstoću kože dok istovremeno štiti od spoljašnjih štetnih uticaja okoline - plava svetlost, UV zraci, zagađenje, stres, umor. Idealna za normalnu do suvu kožu.* Formula sadrži derivat retinola ..
3.687,55 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE LIFT Filler nega je anti-age nega lagane teksture namenjena svim tipovima kože koja trenutno smanjuje pojavu bora za glatku kožu i mladalački izgled.* Umrežena hijaluronska kiselina (kombinuje molekule hijaluronske kiseline različitih veličina za smanjivanje bora i linija) posebno ci..
3.888,69 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE LIFT Fluid je inovativna anti-age nega lagane teksture koja istovremeno deluje na znake starenja kože i na svakodnevne spoljašnje štetne uticaje kojima je koža izložena: plavo svetlo, UV zračenje, zagađenje, stres, umor. Ova hidratantna krema je idealna za normalnu do kombinovanu kožu. * ..
3.552,77 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE LIFT krema SPF30 je hidratantna anti-age krema sa SPF koja zaglađuje pojavu bora i poboljšava čvrstoću kože, dok istovremeno štiti kožu od svakodnevnih spoljašnjih štetnih uticaja odnosno plave svetlosti, UV zraka, zagađenja, stresa i umora. * Formula sadrži derivat retinola u kombin..
3.884,54 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE LIFT krema za područje oko očiju je anti-age nega koja smanjuje pojavu finih linija  bora i poboljšava čvrstoću u predelu oko očiju dok istovremeno smanjuje pojavu podočnjaka i nadutosti, štiti kožu od zagađenja i plave svetlosti, zaglađuje i hidrira područje oko očiju.* Formula sadr..
2.972,16 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE LIFT noćna krema je revitalizirajuća noćna krema za zaglađivanje koja smanjuje pojavu bora i poboljšava čvrstoću kože dok pruža sjajniji ten tokom noći. Formula takođe štiti od plave svetlosti i štetnih spoljašnjih efekata zagađenja.* Ova baršunasta noćna krema deluje i na bore i na čvrst..
3.649,54 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE LIFT serum je intenzivni serum koji smanjuje pojavu finih linija i bora istovremeno poboljšavajući čvrstoću kože za definisanije konture. Takođe štiti kožu od spoljašnjih štetnih uticaja okoline.* Formula sadrži derivat retinola u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom i AHA za intenzivan..
4.043,74 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE PROTECT Detox noćna krema je baršunasta krema koja deluje istovremeno na znakove starenja i poboljšava ćelijsku oksigenaciju u koži. * Sprečava i koriguje znake starenja - smanjuje pojavu finih linija i bora, bori se protiv gubitka tonusa i čvrstoće, vraća vitalnost i sjaj.* Poboljšava će..
3.536,70 RSD
Brend: URIAGE
Uriage AGE PROTECT Filler-Care krema je višenamenska korektivna nega koja sprečava pojavu vidljivih znakova starenja, ujednačava tonus i štiti od zagađenja. * Njena formula bez mirisa obogaćena je osnovnim aktivnim sastojcima kao što su hijaluronska kiselina, koja vlaži kožu i na taj način je zaglađ..
3.888,69 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 144 (12 strana)