Apoteka Janković
Korpa

SOLGAR VITAMIN C 500MG TABLETE ZA ŽVAKANJE A90

SOLGAR VITAMIN C 500MG TABLETE ZA ŽVAKANJE A90
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
SOLGAR VITAMIN C 500MG TABLETE ZA ŽVAKANJE A90

Solgarov dijeteski suplement, u obliku tableta za žvakanje predstavlja jednostavnu i brzu nadoknadu vitamina C, dostupnu u svakoj situaciji, prijatnog i osvežavajućeg ukusa brusnica-malina.Solgar Vitamin  je prirodni kompleks vitamina C, acerole i praha ploda šipka.  Pozanto je da vitamin C učestvuje u više od 300 bioloških procesa u organizmu, a brojnim istraživanjima potvrđena je njegova neophodna uloga u odvijanju imunoloških reakcija te stvaranju kolagena važnog za očuvanje zdravlja i integriteta kože, sluznica i desni. Pored dobro poznatog delovanja na ublažavanje simptoma prehlade i alergijskih reakcija, važno je naglasiti i doprinos vitamina C u  neutralizaciji štetnih uzročnika čime pomaže u zaštiti organizma od oštećenja povezanih s nastankom karcinoma, bolesti srca i krvnih sudova, te nervnog sistema i vida. Takođe, vitamin C učestvuje u sintezi brojnih enzima i hormona koji omogućuju veću otpornost na stres.Veći unos vitamina C potreban je pušačima, ženama koje uzimaju peroralne kontraceptive i svima onima koji žive u izrazito toplim ili hladnim klimatskim uslovima. Vitamin C je snažan antioksidans. Takvo korisno antioksidativno delovanje ima veliku ulogu u zaštiti mozga od ishemije ili manjka kiseonika što je posebno važno obzirom da je najveća koncentracija vitamina C u telu upravo u mozgu i nervnom sistemu.

Napomena:

 -Ne sadrži veštačke konzervanse, arome, ni boje, te je kao takav rezultat 65. godišnje tradicije najviših standarda kvaliteta.

-Pogodno za vegane.

-Proizvod ne sadrži kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mlečne sastojke te je formuliran bez upotrebe veštačkih konzervansa, aroma ili boja

Način upotrebe: 1 tabletu dnevno sažvakati.

Sastav: Vitamin C (natrijum askorbat, L-askorbinska kiselina, kalcijum askorbat) 500 mg, ekstrakt ploda antilske trešnje, Malpighia glabr 10 mg, prah ploda šipka, Rosa canina 4 mg.

Pakovanje: 90 tableta za žvakanje

Posebne mere opreza: Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne ishrane. Dodatak ishrani nije nadoknada ili zamena uravnoteženoj ishrani. Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti. Čuvati van domašaja male dece.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
2.478,68 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 12004