Apoteka Janković
Korpa

PRIMED 7 TIROMED 250GR - ŠTITNA ŽLEZDA

PRIMED 7 TIROMED 250GR - ŠTITNA ŽLEZDA
PRIMED 7 TIROMED 250GR - ŠTITNA ŽLEZDA

PRIMED 7 napravljen je po proverenoj recepturi na bazi meda i ekstrakta nezrelih plodova oraha. Sadrži očuvane sastojke nezrelih plodova oraha koji su u tradicionalnoj etnokulturi Balkana cenjeni kao izvor visokovrednih hranljivih i aktivnih fitosastojaka. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.


Primena:

- za otpornost organizma

- kod oslabljenje funkcije štitaste žlezde

Način primene:

- odrasli i deca starija od 15 godina: uzimati jednom dnevno po 1 kafenu  kašičicu preparata, pola sata pre ili 2h nakon doručka. Polako otopiti u ustima, a  zatim progutati.

Nakon 1-2 meseca korišćenja potrebno je napraviti pauzu od 2 meseca.

Napomena:

Proizvod nije namenjen za dijagnozu, tretman ili lečenje bilo koje bolesti. Preporučena doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu. Uravnotežena i zdrava ishrana i zdrav način života su važni za zdravlje. Proizvod nije pogodan za dijabetičare, osobe sa pojačanom aktivnošću tireoidne žlezde, decu mlađu od 15 godina, trudnice i dojilje. Osobe preosetljive na bilo koji od sastojaka proizvod ne treba da koriste. Ukoliko primetite bilo koje simptome koji su neuobičajeni, javite se lekaru. Osobe na supstitucionoj terapiji hormonima treba da se konsultuju sa lekarom pre korišćenja. PRIMED 7 možete da koristite uporedo sa redovnom terapijom, odvojeno 2-3h od uzimanja drugih preparata i lekova. Čuvati na temperaturi do 25 ºC, zaštićeno od vlage i direktne sunčeve svetlosti i van domašaja dece.

Pakovanje: 250 grama

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.440,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 21111
Tagovi: primed , 7 , tiromed , 250gr , - , štitna , žlezda , apoteka