Apoteka Janković
Korpa

NUTRINO MLEČNA KAŠA 7 ŽITARICA 6M+ 200G

NUTRINO MLEČNA KAŠA 7 ŽITARICA 6M+ 200G
NUTRINO MLEČNA KAŠA 7 ŽITARICA 6M+ 200G

Žitna kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala. Pakovanje Nutrino žitne kaše je inovativno, jer je sa ziperom koje zadržava svežinu i omogućava jednostavno ponovno korišćenje.  Namenjena je za uzrast od 6. meseca i daje se predveče ili ujutru kada je bebama apetit najveći.

Sastav: Žitarice 54% (pšenično brašno 16%, pirinčano brašno 13%, kukuruzno brašno 9%, heljdino brašno 8%, raženo brašno 3%, ovseno brašno 4%, brašno prosa 1%), punomasno mleko u prahu 34%, šećer, inulin 1%, so, vitamini (tiamin-mononitrat, riboflavin, piridoksin-hidrohlorid, L-askorbinska kiselina, DL-α-tokoferilacetat, retinilacetat, holekalciferol, nikotinamid, pteroilmonoglutaminska kiselina, D-biotin, kalcijum-D-pantotenat, cijanokobalamin, filohinon), minerali (gvožđe (II)-fumarat, cink-oksid, kalijum-jodid) i vanila

Napomena: svi sastojci koji se koriste u proizvodnji Nutrina ispunjavaju stroge standarde kvaliteta u smislu organoleptičkih i senzornih karakteristika fizičko-hemijskih vrednosti, visokih mikrobioloških kriterijuma, odsustva zagađivača i pesticida ili bilo koje druge vrste supstanci koja mogu ugroziti zdravlje beba.

Pakovanje: 200g

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
325,50 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 61758
Tagovi: nutrino , mlečna , kaša , 7 , žitarica , 6m+ , 200g , nutrino