Apoteka Janković
Korpa

MASKA ZA LICE NANO SILVER A1

MASKA ZA LICE NANO SILVER A1
MASKA ZA LICE NANO SILVER A1

NanoSilver Maska dizajnirana je tako da pruži maksimalnu i aktivnu zaštitu korisniku. Maska je namenjena prvenstveno onima kojima je potreban najviši mogući stepen zaštite. U samim maskama, nalazi se filter od čestica nano srebra koji ubija viruse i bakterije u oba smera. Nanočestice srebra imaju veliku efikasnost uništavanja preko 650 tipova bakterija, kao i virusa, što je posebno utvrđeno na virusu HIV-a, koji ima vrlo blisku konfiguraciju virusu COVID 19.

Delovanje: U dvoslojnu pamučnu masku impregniran je filter po kojem su imobilisane čestice nanosrebra, čineći je troslojnom. Na svakom kvadratnom centimetru površine filtera nalaze se milijarde gusto raspoređenih nanočestica u višeslojnim nitima gustog pamučnog vlakna. Srebro je upravo ono što predstavlja glavno oružje u borbi protiv virusa i bakterija, ali njegova upotreba bezbedna je samo u ovom obliku, što je i naučno potrvrđeno. U dodiru sa nano srebrom virusi i bakterije se neutrališu.

Način upotrebe: Trajnost maske sa nanočesticama srebra meri se mesecima (najmanje 3 meseca svakodnevnog korišćenja), a i duže. Maska sa nanosrebrom održava se prevashodno peglanjem na nižim temperaturama (oko 1100C), a kada se fizički zaprlja, može se prati na temperaturama do 400C u veš mašini.Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
899,00 RSD
  • Lager: Ima na stanju
  • Šifra proizvoda: 65826
Tagovi: maska , za , lice , nano , silver , a1 , maske , za , lice