Apoteka Janković
Korpa

LIPINERVE KAPSULE A20

LIPINERVE KAPSULE A20
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
LIPINERVE KAPSULE A20

LipineRve® 300mg je dijetetski suplement koji sadrži stabilizovanu natrijumovu so R-alfa-lipoinske kiseline.


Delovanje:
Smanjuje simptome dijabetesne neuropatije, neurodegenerativnih poremećaja i periferne neuropatije (bol, pečenje, utrnulost, grčeve).  Lipinerve sadrži samo biološki aktivan - R oblik alfa lipoinske kiseline! Efikasnost alfa lipoinske kiseline je dokazana u kliničkim studijama. Koristi se za lečenje dijabetesne neuropatije i prevenciju simptoma periferne neuropatije, jer poboljšava funkciju perifernih nervnih vlakana. Alfa lipoinska kiselina (poznata i kao tioktinska kiselina) je disulfidno jedinjenje koje se u malim količinama prirodno proizvodi u ćelijama jetre i ostalim tkivima. Predstavlja bitan kofaktor u energetskom metabolizmu i ima esencijalnu ulogu u metabolizmu ugljenih hidrata, masti i proteina. Predstavlja bezbedan dijetetski suplement, bez neželjenih dejstava i interakcija sa drugim lekovima.

Način upotrebe: Preporučuje se upotreba 1 kapsule dnevno, koja predstavlja efektivnu dozu sa visokom apsorpcijom. Važno je uzimati 1 sat pre ili 2 sata posle jela, jer alfa lipoinska kiselina vezuje slobodne jone iz hrane i pića, pa se na taj način smanjuje količina koja se unosi u organizam.

Sastav: Jedna kapsula sadrži 300mg R alfa lipoinske kiseline.

Napomena: Ne preporučuje se istovremeno uzimanje sa mlekom i mlečnim proizvodima, hranom i suplementima sa kalcijumom, magnezijumom, cinkom i gvožđem, zbog mogućeg smanjenog dejstva proizvoda.

Pakovanje: 20 kapsula
Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
1.698,91 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 62815