Apoteka Janković
Korpa
La Roche-Posay
La Roche-Posay
Preko 30 godina La Roche-Posay radio je s dermatolozima širom sveta s ciljem stvaranja proizvoda za negu kože i šminke koji udovoljavaju njihovim potrebama i zahtevima.
Brend La Roche-Posay  nudi jedinstvenu liniju proizvoda za dnevnu negu svih tipova kože i promoviše dobru praksu nege kože koje su prilagođene svim kožnim problemima.
La Roche-Posay proizvodi podvrgnuti su strogim kliničkim ispitivanjma kako bi se utvrdilo koliko su efikasni i sigurni za upotrebu, čak i na osetljivoj koži.

La Roche-Posay linija

LA ROCHE POSAY PROMO LIPIKAR SYNDET AP+  + GRATIS REFILL
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
La Roche-Posay PROMO Lipikar Syndet AP+ +GRATIS Refill* Hranljiva, nežna formulacija za pranje tela za suvu, vrlo suvu ili kožu podložnu ekcemima - pogodna za celu porodicu. * Blago sredstvo za čišćenje zaštitiće lice i telo od isušivanja vode i pomoći u hidrataciji, a koža će biti očišćena, meka i ..
2.980,14 RSD
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS  UVMUNE 400 DERMO - PEDIATRICS NEVIDLJIVI SPREJ ZA ZAŠTITU OD SUNCA ZA DECU SPF50+, 200 ml
uz 2 Anthelios mleko 75ml
La Roche-Posay Antihelios uvmune 400 dermo-pediatrics- Za osetljivu dečju kožu i kožu sklonu atopiji- Bez mirisa- Veoma visoka UVB/UVA zaštita*- Izuzetno otporan na vodu, znoj i pesak- Čuva prirodnu zaštitu kože- Ne ostavlja bele tragove- Testirano pod dermatološkom i pedijatrijskom kmontrolom* [340..
2.691,42 RSD
La Roche-Posay ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 Dnevna zaštita od sunca koja ispravlja znakove starenja, bore, tamne mrlje i elastičnost, 50 ml La Roche-Posay ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 Dnevna zaštita od sunca koja ispravlja znakove starenja, bore, tamne mrlje i elastičnost, 50 ml
uz 2 Anthelios mleko 75ml
La Roche-Posay ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 Dnevna zaštita od sunca koja ispravlja znakove starenja, bore, tamne mrlje i elastičnost* Dnevna zaštita koja sprečava i ispravlja znakove starenja* Sa širokim spektrom zaštite i dermatološkim korektivnim aktivnim sastojcima, hijaluronskom kiselinom, niacin..
3.079,67 RSD
La Roche-Posay ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 Tonirana dnevna zaštita od sunca koja ispravlja znakove starenja, bore, tamne mrlje i elastičnost, 50 ml La Roche-Posay ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 Tonirana dnevna zaštita od sunca koja ispravlja znakove starenja, bore, tamne mrlje i elastičnost, 50 ml
uz 2 Anthelios mleko 75ml
La Roche-Posay ANTHELIOS AGE CORRECT SPF50 Tonirana dnevna zaštita od sunca koja ispravlja znakove starenja, bore, tamne mrlje i elastičnost* Dnevna zaštite koja sprečava i ispravlja znakove starenja* Sa širokim spektrom zaštite i dermatološkim korektivnim aktivnim sastojcima, hijaluronskom kiselino..
3.079,67 RSD
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS  WET SKIN ECO PAPER TUBE SPF50+200 ml LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS  WET SKIN ECO PAPER TUBE SPF50+200 ml
uz 2 Anthelios mleko 75ml
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS  WET SKIN ECO PAPER TUBE SPF50+LOSION ZA ZAŠTITU OD SUNCA ZA DJECU SPF50+Vrlo visoka zaštita. Za mokru kožu. Vrlo vodootporan.Djelotvoran, čak i na vrlo mokroj koži. Lako se nanosi. Za osjetljivu kožu djece.60 % MANJE PLASTIKE U USPOREDBI S ORIGINALNIM ..
2.707,23 RSD
La Roche-Posay ANTHELIOS DP Wet Skin Losion za zaštitu od sunca za mokru ili suvu kožu za decu SPF50+  + Hidratantni losion za zaštitu od sunca za lice i telo SPF50+ANTHELIOS DP Wet Skin Losion za zaštitu od sunca za mokru ili suvu kožu za decu SPF50+:• Obezbeđuje široki spektar veoma visoke ..
2.707,23 RSD
La Roche-Posay ANTHELIOS Duo za zaštitu od sunca - primena obnavljanje zaštite od sunca sadrži La Roche-Posay ANTHELIOS family sprej SPF 50+ i La Roche-Posay Antihelios Nevidljivu maglicu za zaštitu od sunca SPF 50+.LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS FAMILY SPREJ SPF 50+Izuzetno otporan na vodu, zno..
4.855,80 RSD 6.069,75 RSD
La Roche-Posay ANTHELIOS Duo za zaštitu od sunca za celu porodicu - deca i odrasli sadrži La Roche-Posay Antihelios uvmune 400 dermo-pediatrics nevidljivi sprej za zaštitu od sunca za decu i La Roche-Posay SUN ANTHELIOS Nevidljivi sprej za zaštitu od sunca za osetljivu kožu SPF50+ za ..
4.231,78 RSD 5.289,73 RSD
La Roche-Posay Anthelios Duo za zaštitu od sunca; Ujutru+ponovo primeniti sadrži SUN ANTHELIOS UVMUNE 400 Fluid SPF50+ Ultimativnu zaštitu od sunca protiv dubinskog oštećenja epidermisa i SUN ANTHELIOS Nevidljivi i osvežavajući sprej za lice za zaštitu od sunca protiv sjaja.La Roche-Posay SUN ANTHEL..
3.755,60 RSD 4.418,35 RSD
La Roche-Posay ANTHELIOS Ekološki odgovoran hidratantni losion za zaštitu od sunca za telo SPF30, 250 ml La Roche-Posay ANTHELIOS Ekološki odgovoran hidratantni losion za zaštitu od sunca za telo SPF30, 250 ml
uz 2 Anthelios mleko 75ml
La Roche-Posay ANTHELIOS Ekološki odgovoran hidratantni losion za zaštitu od sunca za telo SPF30* Obezbeđuje širok spektar veoma visoke zaštite u prevenciji oštećenja izazvanih UVA, UVB, infracrvenim A zračenjem i zagađenjem.* Pomaže u prevenciji oksidativnog stresa izazvanog zagađenjem.* Prva izraz..
2.512,22 RSD
La Roche-Posay ANTHELIOS Ekološki odgovoran hidratantni losion za zaštitu od sunca za telo SPF50+, 250 ml La Roche-Posay ANTHELIOS Ekološki odgovoran hidratantni losion za zaštitu od sunca za telo SPF50+, 250 ml
uz 2 Anthelios mleko 75ml
La Roche-Posay ANTHELIOS Ekološki odgovoran hidratantni losion za zaštitu od sunca za telo SPF50+* Obezbeđuje širok spektar veoma visoke zaštite u prevenciji oštećenja izazvanih UVA, UVB, infracrvenim A zračenjem i zagađenjem.* Pomaže u prevenciji oksidativnog stresa izazvanog zagađenjem.* Prva izra..
2.621,15 RSD
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS FAMILY SPREJ SPF 50+ 300 ML
uz 2 Anthelios mleko 75ml
LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS FAMILY SPREJ SPF 50+Izuzetno otporan na vodu, znoj i pesak. Čuva prirodnu zaštitu kože. Ne ostavlja bele tragove. Testirano pod dermatološkom i pedijatrijskom kontrolom.Način upotrebe: Proizvod za zaštitu od sunca nanesite neposredno pre izlaganja suncu. Nanosite ga čes..
3.378,33 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 182 (16 strana)