Apoteka Janković
Korpa

JAMIESON SLEEP SPRAY 58ML

JAMIESON SLEEP SPRAY 58ML
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
JAMIESON SLEEP SPRAY 58ML

Sleep Spray je dodatak ishrani koji omogućava oslobađanje 1 mg melatonina u jednoj sekundi. Melatonin može ublažiti efekte promene vremenskih zona („jet lag”), regulisati cikluse sna i budnosti. Sprej je inovativna forma koja pruža komfor u svakodnevnom korišćenju i posebno je značajna u slučaju poteškoća sa gutanjem kapsula i pilula.

* Melatonin u obliku spreja obezbeđuje bržu resorpciju preko sluzokože usne duplje i ima višestruko dejstvo:

- Pomaže da se poveća ukupno vreme spavanja kod ljudi koji pate od ograničenog sna ili promenljivog rasporeda spavanja.

- Omogućava vraćanje prirodnog ciklusa spavanja.

- Pomaže da se smanji vreme uspavljivanja.

- Poboljšava kvalitet sna.

Način upotrebe: Dobro promućkati pre upotrebe. Odrasli: Primeniti sprej direktno u usnu duplju jednom dnevno pre spavanja.

* Nemojte voziti ili koristiti mašine 5 sati nakon upotrebe melatonina. Konsultujte Vašeg lekara ukoliko želite da upotrebljavate melatonin duže od 1. meseca.

Sastav: Melatonin 1 mg

Napomena: Proizvod ne smeju da koriste osobe preosetljive na bilo koji od sastojaka proizvoda, kao ni osbe mlađe od 18 godina, trudnice i dojilje. Ne preporučuje se upotreba sa alkoholom i drugim lekovima ili prirodnim proizvodima sa sedativnim svojstvima. Konsultujte Vašeg lekara ukoliko uzimate antikoagulanse, antikonvulzive, antihipertenzive, imunosupresive, sedative, hipnotike, psihotropne lekove ili steroide, ukoliko imate kardiovaskularna oboljenja, hronična oboljenja bubrega, jetre, imunog sistema, depresiju i/ili srodna oboljenja, astmu, dijabetes ili hiperglikemiju, migrene, hormonalne poremećaje. Konsultujte Vašeg lekara ukoliko simptomi ne prolaze ili se pogoršaju i ukoliko nesanica traje duže od 1. meseca. Mogu se pojaviti blagi gastrointestinalni simptomi (mučnina, povraćanje ili grčevi), a retko se mogu pojaviti alergijske reakcije, u kom slučaju treba prekinuti dalju upotrebu.

Pakovanje: 58ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
1.408,14 RSD
  • Lager: Nema na stanju
  • Šifra proizvoda: 6376