Apoteka Janković
Korpa
Cerave
Cerave

Dermatolozi u CeraVeu razvili su liniju proizvoda za negu kože obogaćenu kombinacijom triju esencijalnih ceramida, masnim kiselinama i drugim lipidima kako bi obnovili i ojačali prirodnu barijeru kože.Razvijen je revolucionarni sistem postepenog otpuštanja sastojaka u koži nazvan MultiVezikularna Emulzija (MVE), koji otpušta hidratantne sastojke tokom perioda od 24 sata, sloj po sloj, kako bi koža ostala meka celi dan.

CeraVe linija

Brend: CeraVe
CeraVe Blemish Control gel za čišćenje za kožu sklonu nepravilnostima je osvežavajući gel za čišćenje lica za kožu sklonu nepravilnostima, koji otčepljuje pore, uklanja nepravilnosti i višak masnoće, a istovremeno ostavlja kožu mekom i glatkom. Formula čisti pore i uklanja uzroke nastanka fleka i ne..
1.358,21 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe Blemish Control gel za kožu skonu nepravilnostima je hidratantni gel za lice za kožu sklonu nepravilnostima koji koži daje vidljivo čistiji izgled. Formula čisti pore i uklanja uzroke nastanka fleka i nepravilnosti, a pritom čuva zaštitnu barijeru kože. Dejstvo CeraVe Blemish Control gela za ..
1.475,91 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe Dnevni protokol za suvu kožu tela (čišćenje i nega) sadrži hidrantnu emulziju za čišćenje za normalnu do suvu kožu i hidrantni losion za suvu do vrlo suvu kožu.    CeraVe hidrantna emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu upotrebu.Delovanje CeraVe..
2.262,62 RSD 2.828,27 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe Dnevni protokol za veoma suvu kožu tela sklonu atopiji (čišćenje i nega) sadrži sredstvo za čišćenje za normalnu do izrazito suvu kožu i hidrantnu kremu za lice i telo za suvu do vrlo suvu kožu.CeraVe Hidratantno ulje za čišćenje za normalnu do izrazito suvu kožu je sredstvo za čišćenje koje ..
2.353,85 RSD 2.942,31 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe DUO Penasti gel za čišćenje za normalnu do kombinovanu kožu (čišćenje) sadrži dva penušava gela za čišćenje za normalnu do masnu kožu.CeraVe penušavi gel za čišćenje za normalnu do masnu kožu je pogodan za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe penušavog gela za čišćenje za normalnu do masnu ko..
2.050,46 RSD 2.412,30 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidrantne emulzije za čišćenje za normalnu do suvu kožu:* Hidratantna i umirujuća emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu lica i tela.* Posebno formulisana za osetljivu kožu lica k..
2.194,56 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidrantne emulzije za čišćenje za normalnu do suvu kožu: * Hidratantna i umirujuća emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu lica i tela. * Posebno formulisana za osetljivu kožu lica..
893,38 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu upotrebu.Delovanje CeraVe hidrantne emulzije za čišćenje za normalnu do suvu kožu:* Hidratantna i umirujuća emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu lica i tela.* Posebno formulisana za osetljivu kožu lica ..
1.292,55 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna krema za lice i telo za suvu do vrlo suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu. Delovanje CeraVe hidrantne kreme za lice i telo za suvu do vrlo suvu kožu:* Zaštitna hidratantna krema za lice i telo. * Celodnevna hidratacija za suvu kožu. * Posebno formulisana za hidrataciju osetlj..
1.095,67 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna krema za lice i telo za suvu do vrlo suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidrantne kreme za lice i telo za suvu do vrlo suvu kožu:* Zaštitna hidratantna krema za lice i telo.* Celodnevna hidratacija za suvu kožu.* Posebno formulisana za hidrataciju osetljive..
1.535,72 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna nega za lice za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidrantne nege za lice za normalnu do suvu kožu:* Izuzetno lagana hidratantna nega za lice za normalnu do suvu kožu. * Posebno formulisana za hidrataciju normalne do suve osetljive kože. * Ultra..
1.582,85 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantni losion za suvu do vrlo suvu kožu je pogodan za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidrantnog losiona za suvu do vrlo suvu kožu:* Lagan hidratantni losion za telo za suvu do vrlo suvu kožu.* Posebno formulisana, izuzetno lagana tekstura za hidrataciju osetljive kože koja je suva.* ..
2.678,40 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 41 (4 strana)