Apoteka Janković
Korpa

BULACOL 500MG KAPSULE A10

BULACOL 500MG KAPSULE A10
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
BULACOL 500MG KAPSULE A10

Bulacol 500 je dodatak ishrani na bazi probiotskog kvasca po imenu Saccharomyces boulardii (S. boulardii) u obliku kapsula. U crevima čoveka, S.Boulardii svojom aktivnošću doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta odnosno ublažava intenzitet i trajanje stomačnih tegoba kao što su dijareja, mučnina, bol u stomaku.

Primena: Može se primenjivati kod odraslih ,tokom i nakon antibiotske terapije. Kapsule preparata S. boulardii Bulacol 500 su biljnog porekla, pa ih mogu koristiti vegani i vegetarijanci.

Osobe na terapiji antimikoticima ne treba da koriste Bulacol 500 zbog mogućeg izostanka terapijskog dejstva. Primena proizvoda sa Saccharomyces cerevisiae var. boulardii se ne preporučuje kod imunokompromitovanih osoba, osoba na imunosupresivnoj terapiji, uključujući i pacijente sa alograftom, kod osoba sa krvavom dijarejom, kao i kod osoba sa centralnim venskim kateterom.

Način upotrebe: Jednu kapsulu progutati sa malo tečnosti. U slučaju da se preparat primenjuje kod osoba koje ne mogu da progutaju kapsulu, kapsula se može otvoriti i njen sadržaj razmutiti u maloj količini tečnosti i odmah popiti. Uzimanje preparata nije vezano za uzimanje obroka.

Sastav: Saccharomyces boulardii

Pakovanje: 10 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
221,18 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 44942
Tagovi: bulacol , 500mg , kapsule , a10 , dijareja