Apoteka Janković
Korpa

LA RIVE

LA RIVE

Brend: LA RIVE
La Rive Body Mist Sparkling Rose* Otkrijte moć ženstvenosti izraženu u svetlosti i mirisu! SPARKLING ROSE je romantična, cvetna aroma praćena delikatnom zlatnom prašinom – duo kreiran za vašu kožu. Romantični buket irisa, jasmina i cvetova narandže obogaćen je notama kruške i crne ribizle. Osnovu mi..
441,22 RSD
Brend: LA RIVE
La Rive Body Mist Bright Glow* Upoznajte vegansku mist za telo BRIGHT GLOW i otkrijte na svojoj koži magiju osvetljenja u sjajnoj auri ovog elegantnog parfema! BRIGHT GLOW je pun intrigantne i misteriozne ženstvenosti. Osetite slatke akcente romantične vanile i karamele, okupane svetlucavim česticam..
494,50 RSD
Brend: LA RIVE
La Rive Body Mist Diamond StarKako miriše sjaj? Upoznajte DIAMOND STAR – magnetizam zvezdanih refleksija uhvaćenih u mistu sa mirisom punim šarmantnih, cvetnih nota. Elegancija ruže, jasmina i frezije savršeno usklađuje originalne tonove labdanuma i heliotropa, zasnovane na drvenoj osnovi sa akcento..
441,22 RSD
Brend: LA RIVE
La Rive Body Mist Golden Dream * Zlatni odsjaji koji privlače poglede i miris buntovne, strasne slatkoće – magla stvorena za žene pune šarma. Elegantan miris GOLDEN DREAM je bogat buket nota gardenije, jasmina i cvetova narandže sa primesama maline i nerolija, na bazi ambera i pačulija sa dodatkom b..
441,22 RSD
Brend: LA RIVE
La Rive Body Mist Lovely Pearl* Upoznajte vegansku mist za telo koja nosi parfemisanu auru mirisa sa blistavim sjajem za vašu kožu. LOVELY PEARL je zavodljiva i senzualna mešavina cvetnih aroma sa iskričavom energijom svetlećih čestica u bojama srca i neona. Osetite radost sjaja i emociju samog tren..
459,60 RSD
Brend: LA RIVE
La Rive Body&Hair Mist Crazy in Love* Mirisna mist za telo i kosu sa dodatkom vitamina E i provitamina B5. Hrani telo i kosu, ostavlja osećaj hidratacije. Suptilni dodir cveća i voćne energije – osetite to u laganoj magli! CRAZY IN LOVE je svežina u romantičnoj verziji, okružena aromama trešnjin..
331,20 RSD
Brend: LA RIVE
La Rive Body&Hair Mist Happy Vibes* Mirisna mist za telo i kosu sa dodatkom vitamina E i provitamina B5. Hrani telo i kosu, ostavlja osećaj hidratacije. Suptilni dodir cveća i voćne energije – osetite to u laganoj magli! Suština sreće je vaša energična, voćna mist u boji sočne pomorandže. Nekoli..
394,13 RSD
Brend: LA RIVE
La Rive  Body&Hair Mist Mind Chill* Mirisna mist za telo i kosu sa dodatkom vitamina E i provitamina B5. Hrani telo i kosu, ostavlja osećaj hidratacije. Opuštajuća svežina zelenog čaja sa aromatičnim notama – hladnoća u mistu! Odvojite trenutak da udahnete i osetite unutrašnji mir uz arome ..
331,20 RSD
Brend: LA RIVE
La Rive Body&Hair Mist Only Desire* Mirisna mist za telo i kosu sa dodatkom vitamina E i provitamina B5. Hrani telo i kosu, ostavlja osećaj hidratacije. Zavodljiva slatkoća vanile i belog cveća u mistu sa predivnom kremastom aurom za kožu i kosu. Osetite sjaj, uhvatite tople note karamele i mošu..
364,80 RSD
Brend: LA RIVE
La Rive Body&Hair Mist Summer JoyZapočnite svoj odmor kad god želite! SUMMER JOY je voćni koktel u izmaglici za telo i kosu pun vitamina! Osetite bezbrižnu slatkoću malina i borovnica sa energičnim akcentima bergamota i pomela na šećerno-mošusnoj bazi. Pravi miris letnje radosti!Pakovanje: 200m..
350,21 RSD
Brend: LA RIVE
La Rive Body&Hair Mist Sweet Memory* Pustite da vas ponese voćna fantazija i stvorite najslađe uspomene! Iskoristite svoju maštu uz SWEET MEMORY – divnu i slatku maglu za telo i kosu. Crna trešnja sa borovnicama, jasminom i cvetom šljive okružena oblakom vanile-karamela… ne može biti sočnije!Pak..
394,13 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)