Apoteka Janković
Korpa

BLACK GARLIC ATEROSTOP KAPSULE A90

BLACK GARLIC ATEROSTOP KAPSULE A90
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
BLACK GARLIC ATEROSTOP KAPSULE A90

BLACK GARLIC ATEROSTOP tvrde kapsule su bogat izvor aktivnih materija lukovice fermentisanog belog luka, lista sremuša, lista sa cvetom belog i crvenog gloga i lista matičnjaka.

Fermentisani beli luk i sremuš imaju snažno antioksidantno dejstvo i moćni su agensi u borbi protiv oksidativnog stresa, koji je uzrok mnogih kardiovaskularnih poremećaja. Snižavaju povišen krvni pritisak, regulišu metabolizam holesterola i normalizuju nivo LDL i HDL holesterola, te se uspešno koriste u prevenciji ateroskleroze.

List i cvet gloga utiču na širenje koronarnih krvnih sudova, te povoljno deluju na prokrvljenost srčanog mišića, dotok kiseonika i povećanje snage srčane kontrakcije, harmonizuju srčani ritam i normalizuju krvni pritisak.

List matičnjaka ima umirujuće, sedativno delovanje i pozitivno utiče na rad srca.

Primena biljaka koje se nalaze u sastavu preparata BLACK GARLIC ATEROSTOP je važna za održavanje zdravlja i vitalnosti celog kardiovaskularnog sistema.


Način upotrebe: Starijima od 12 godina se preporučuje upotreba tri puta na dan po jedna kapsula, tokom ili nakon obroka. Celu kapsulu progutati sa tečnošću. Proizvod mogu da koriste i osobe obolele od dijabetesa.

Sastav: Prah lukovice fermentisanog belog luka, prah lista sremuša, prah lista sa cvetom belog i crvenog gloga, prah lista matičnjaka, kapsula (želatin, prečišćena voda, boja: kalcijum karbonat), sredstva protiv zgrudnjavanja: silicijum-dioksid, magnezijum-stearat.

Pakovanje: 90 kapsula

Proizvodjač: Farmavit d.o.o., PJ Food Planet, BIH

Uvoznik: BANKOM d.o.o., Beograd

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
1.842,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 75618