Apoteka Janković
Korpa

BIMUNAL SIRUP IMUNO 300ML

BIMUNAL SIRUP IMUNO 300ML
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
BIMUNAL SIRUP IMUNO 300ML

Bimunal sirup imuno je sirup jedinstvenog, prirodnog sastava za podizanje i jačanje imuniteta koji se primenjuje kod dece iznad 1 godine starosti. Pored ekstrakta ploda zove, Bimunal Imuno sadrži i pulpu ploda baobaba, plod acerole, cink, bakar, vitamine C i D. Posebno se preporučuje u periodu od septembra do marta meseca, kada deca idu u vrtiće i škole i kada je izuzetno visoka frekvenca respiratornih infekcija.

Delovanje: - Baobab je super voćka jedinstvenog nutritivnog sastava! Plod baobaba je hrana bogata prirodnim vitaminima, mineralima i vlaknima u visokoj koncentraciji, a zbog svog jedinstvenog nutritivnog sastava, često se naziva “super voćka”. Sadrži 10 puta više vitamina C nego pomorandža, 6 puta više kalijuma od banane, 7 puta više magnezijuma od kupina i 3 puta više kalcijuma od mleka. Prirodni vitamini i minerali se bolje apsorbuju i iskorišćavaju od bilo kojih sintetskih! Najbogatiji je izvor prirodnih vlakna u izuzetno visokoj koncentraciji – čak 45%! Vlakno je prirodni prebiotik, koji hrani dobre bakterije u crevima i izuzetno jako utiče na imunski sistem. Kao fantastičan izvor antioksidanasa, baobab ih sadrži čak duplo više od godži bobica.

                     - Ekstrakt ploda zove u značajno većoj količini – tri puta više u preporučenoj dnevnoj dozi. Može da spreči vezivanje virusa za ćeliju i sprečava razmnožavanje virusa u ćeliji.

                     - Cink je jedan od najvažnijih minerala za funkcionisanje imunskog sistema. Acerola je jedan od najbogatijih prirodnih izvora vitamina C - sadrži 100 puta više vitamina C u odnosu na limun i pomorandžu. Vitamin C doprinosi funkciji imunskog sistema i smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin D ima izuzetno važnu ulogu u funkcionisanju imunskog sistema kod dece.

                     - Unapređena formula Bimunala Imuno u svom sastavu ima i med, koji je važna komponenta sirupa za imunski sistem deteta.

Način upotrebe: Preporučuje se primena 10 ml sirupa dnevno, kontinuirano u trajanju od 3 meseca. Pauza u trajanju od 10 dana se pravi posle 3 meseca primene. Nakon nje možete nastaviti sa korišćenjem sirupa. Nakon otvaranja bočice, proizvod čuvati u frižideru i iskoristiti u roku od mesec dana. Sirup je prijatnog ukusa jagode koji deca vole!

Pakovanje: 300ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.407,50 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 66500
Tagovi: bimunal , sirup , imuno , 300ml , deca