Apoteka Janković
Korpa

BIMUNAL IMUNO ADULTS KAPSULE A30

BIMUNAL IMUNO ADULTS KAPSULE A30
BIMUNAL IMUNO ADULTS KAPSULE A30

Bimunal imuno adults je dodatak ishrani PRIRODNOG sastava namenjen za jačanje imuniteta kod odraslih i dece starije od 12 godina! Preporučuje se u vreme sezonskih infekcija – prehlade, gripa, virusnih infekcija i nakon upotrebe antibiotika.

Delovanje: - Baobab je super voćka jedinstvenog nutritivnog sastava! Plod baobaba je hrana bogata prirodnim vitaminima, mineralima i vlaknima u visokoj koncentraciji, a zbog svog jedinstvenog nutritivnog sastava, često se naziva “super voćka”. Sadrži 10 puta više vitamina C nego pomorandža, 6 puta više kalijuma od banane, 7 puta više magnezijuma od kupina i 3 puta više kalcijuma od mleka. Prirodni vitamini i minerali se bolje apsorbuju i iskorišćavaju od bilo kojih sintetskih! Najbogatiji je izvor prirodnih vlakna u izuzetno visokoj koncentraciji – čak 45%! Vlakno je prirodni prebiotik, koji hrani dobre bakterije u crevima i izuzetno jako utiče na imunski sistem. Kao fantastičan izvor antioksidanasa, baobab ih sadrži čak duplo više od godži bobica.

                    - Glavni sastojci propolisa deluju protiv mikroba, gljivica, virusa i zapaljenja. Tradicionalno se koristi za jačanje imuniteta i povećanje odbrambenih sposobnosti organizma.

                    - Ekstrakt ploda zove može da spreči vezivanje virusa za ćeliju i sprečava razmnožavanje virusa u ćeliji.

                    - Cink je jedan od najvažnijih minerala za funkcionisanje imunskog sistema. Acerola je jedan od najbogatijih prirodnih izvora vitamina C - sadrži 100 puta više vitamina C u odnosu na limun i pomorandžu. Vitamin C doprinosi funkciji imunskog sistema i smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin D ima izuzetno važnu ulogu u funkcionisanju imunskog sistema.


Način upotrebe: Preporučuje se primena jedne kapsule dnevno, uz obrok ili nakon obroka. Preporučuje se kontinuirana primena, minimum tri meseca uzastopno, posebno u periodu učestalih respiratornih infekcija od oktobra do marta.

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
440,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 67102
Tagovi: bimunal , imuno , adults , kapsule , a30 , vitamini , i , minerali