Apoteka Janković
Korpa
Eucerin 30%
Eucerin 30%

U srcu očuvane vulkanske regije Overnj u Francuskoj izvire Vichy vulkanska voda. Posle hiljadugodišnjeg puta kroz dubinu od 4000 metara, Vichy voda obogaćena je sa čak 15 minerala i oligoelementa potrebnih za lepotu kože. Vichy vulkanska voda je glavni aktivni sastojak Vichy proizvoda za negu kože. Otkrijte izvor njene moći.

Vichy linija

Brend: VICHY
Vichy Aqualia Thermal Gel-krema za hidrataciju kože, dnevna nega za normalnu do mešovitu kožu intenzivno hidrira suvu i isušenu kožu pomoću 97% sastojaka prirodnog porekla, uključujući i hijaluronsku kiselinu, osnažujuću Vichy mineralizovanu termalnu vodu i biljni šećer manozu. * Koža je u trenutku ..
2.300,10 RSD
Brend: VICHY
Vichy Aqualia Thermal Legere Lagana krema za hidrataciju kože sa hijaluronskom kiselinom, normalna do mešovita kožaAqualia Thermal - Lagana krema za hidrataciju NORMALNE DO SUVE KOŽE. * Voda bogata mineralima + hijaluronska kiselina + biljni šećer manoza. - 48-časovna hranljiva hidratacija. Zaglađen..
2.300,10 RSD
Brend: VICHY
Vichy Aqualia Thermal Rich Bogata krema za hidrataciju kože sa hijaluronskom kiselinom, suva do vrlo suva koža* Aqualia Thermal bogata krema za negu kože intenzivno hidrira suvu i isušenu kožu pomoću 97% sastojaka prirodnog porekla, uključujući i hijaluronsku kiselinu, osnažujuću Vichy mineralizovan..
2.184,60 RSD
Brend: VICHY
Vichy Deodorant Dezodorans u kremi za regulaciju prekomernog znojenja - Antiperspirantna nega u kremi sa 7-dnevnim delovanjem. * Za muškarce i žene koji su skloni intenzivnom znojenju i žele kombinaciju izuzetne efikasnosti protiv znojenja i izuzetne tolerancije prema koži. * Formula testirana na os..
1.227,77 RSD
Brend: VICHY
Vichy Deodorant HOMME Roll-on Clinical Control 96h je efikasan dermatološki testiran antiperspirant sa antibakterijskim dejstvom koji pruža dugotrajnu zaštitu od znoja i neprijatnih mirisa do 96 sati.* Idealan za muškarce koje se intenzivno znoje, ultra tolerantna, moćna formula koja se brzo suši ob..
1.352,74 RSD
Brend: VICHY
Vichy Deodorant Roll-on Clinical Control 96h je efikasan dermatološki testiran antiperspirant sa antibakterijskim dejstvom koji pruža dugotrajnu zaštitu od znoja i neprijatnih mirisa do 96 sati. * Idealan za žene koje se intenzivno znoje, ultra tolerantna, moćna formula koja se brzo suši obogaćena j..
1.352,74 RSD
Brend: VICHY
Vichy Deodorant Roll-on dezodorans za regulaciju prekomernog znojenja 48h* Roll-on tretman protiv znojenja 48h - intenzivno znojenje. * Za muškarce i žene koji su skloni intenzivnom znojenju i koji traže negu sa dugotrajnim efektom bez osećaja neprijatnosti na koži. * Dugotrajna efikasnost proti..
1.150,47 RSD
Brend: VICHY
Vichy Deodorant Roll-on dezodorans za regulaciju prekomernog znojenja do 48h bez belih tragova i žutih fleka* Sprečava pojavi žuth fleka na tkaninama svetlih boja i ostataka koji mogu da ih oštete 48h. * Sprečava bele fleke na tamnim tkaninama. * Za muškarce i žene koji traže preparat protiv znojenj..
1.353,38 RSD
Brend: VICHY
Vichy Deodorant Roll-on dezodorans za regulaciju znojenja do 48h za osetljivu i depiliranu kožu* Za žene sa osetljivom i depiliranom kožom koje traže efikasnu antiperspirantnu negu sa visokom tolerancijom. * Nežna formula koja je razvijena posebno za osetljivu i depiliranu kožu. Roll-on dezodorans s..
1.150,47 RSD
Brend: VICHY
Vichy Deodorant Stress resist roll-on dezodorans za regulaciju prekomernog znojenja 72h* Ovaj tretman je bogat aktivnim sastojcima protiv znojenja, mineralima jake moći upijanja i kompleksom Perspicalm™, koji reguliše nalete toplote i prekomerno znojenje u stresnim situacijama. - Tako zaštićeni, ose..
1.353,38 RSD
Brend: VICHY
Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 Ampule protiv opadanja kose za muškarce* Ampule protiv opadanja kose za muškarce. * Ekskluzivni spoj Aminexila, referentnog molekula protiv opadanja kose kliničke efikasnosti, sa 5 aktivnih sastojaka za potpuno delovanje.- Jača pričvršćenost za vlasište.- Podstiče ja..
3.046,15 RSD
Brend: VICHY
* Ampule protiv opadanja kose za muškarce.* Ekskluzivni spoj Aminexila, referentnog molekula protiv opadanja kose kliničke efikasnosti, sa 5 aktivnih sastojaka za potpuno delovanje.- Jača pričvršćenost za vlasište.- Podstiče jačinu i otpornost dlake.- Smanjuje mikroneravnoteže vlasišta i jača njeg..
6.858,23 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 146 (13 strana)