Apoteka Janković
Korpa

PROBIOKID IMMUNO PRAŠAK A10

PROBIOKID IMMUNO PRAŠAK A10
PROBIOKID IMMUNO PRAŠAK A10

ProbioKid immuno je dijetetski proizvod koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotika i jedan prebiotik sa snažnim sinbiotičkim delovanjem. Pomaže uspostavljanju i održavanju prirodnog balansa crevne mikroflore i doprinosi jačanju odbrambenih sposobnosti organizma.


Namena: Preporučuje se preventivno svakom detetu, za jačanje imuniteta i očuvanje opšteg dobrog stanja organizma, a posebno deci sa atopijskom konstitucijom, sklonoj alergijama, deci sklonoj čestim infekcijama, koja kreću u kolektiv (obdanište) ili često primaju antibiotike. Savetuje se takođe uzimanje i u vreme letnjih meseci, prilikom promene sredine i načina ishrane, pre i za vreme godišnjih odmora, kada se crevne infekcije i prolivi češće javljaju.

Način upotrebe: Sadržaj kesice se rastvori u soku, vodi, čaju ili nekom drugom napitku po želji i popije neposredno pre, ili u toku obroka. Preporučena primena je jedna kesica dnevno, a za postizanje optimalnog efekta treba ga uzimati tokom perioda od nekoliko uzastopnih meseci. U slučaju akutne crevne infekcije, savetuje se uzimanje do 2 kesice dnevno.

Sastav: 7,5 milijardi liofilizovanih probiotskih bakterija: Lactobacillus helveticus Rosell-52, Bifidobacterium bifidum Rosell-71, Bifidobacterium infantis Rosell-33

Pakovanje: 10 kesica

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
740,40 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 1321