Apoteka Janković
Korpa

KELO-CUTIS 10G

KELO-CUTIS 10G
KELO-CUTIS 10G

Kelo-Cutis gel za ožiljke je lagan, samosušeći silikonski gel za lečenje ožiljaka. Sloj silikonskog gela je gas-propustljiv, fleksibilan i vodootporan.

- Poravnava, omekšava i čini glatkim ožiljke, olakšava svrab i umanjuje nelagodnosti ožiljaka i takođe smanjuje diskoloraciju povezanu sa ožiljcima. 

- Primenjuje se u lečenju starih i novih hipertrofičnih i keloidnih ožiljaka nastalih nakon oštrih hirurških procedura, povreda, rana i opekotina. Pogodan za lečenje ožiljaka kod dece i odraslih sa osetljivom kožom.

- Ovaj silikonski gel može da se koristi na zglobovima, pregibnim delovima tela, regijama prekrivenim dlakama i velikim površinama kao što su ožiljci od opekotina i velikih trauma.

- Preporučuje se minimalno trajanje lečenja od 60-90 dana. Kod većih i starijih ožiljaka može potrajati duže, a preporučuje se  nastavak upotrebe i nakon vidljivog poboljšanja nakon početnih 90 dana tretmana.

Sastav: Polidimetilsiloksan

Način upotrebe: Dva puta dnevno naneti u tankom sloju. Izbegavati direktan kontakt sa očima, sluzokožom, opekotinama trećeg stepena i otvorenim ranama.

Pakovanje: 10g

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.539,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 66817
Tagovi: kelo-cutis , 10g , ožiljci , i , strije