Apoteka Janković
Korpa

GD-POLY, 60 KAPSULA

GD-POLY, 60 KAPSULA
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
GD-POLY, 60 KAPSULA

Immuno GD-poly je prirodni proizvod na bazi gljive Ganoderma lucidum, koja sistemski deluje na smanjenje tegoba kod alergija, povoljno utiče na imunitet vraćajući ga u ravnotežu kada je narušen i blagotvorno deluje na vaskularni sistem.

* Posebno se preporučuje osobama alergičnim na polen, ambroziju, prašinu, kod alergijske astme, sinuzitisa, bronhitisa i alergijske kijavice, ali i osobama koje na prirodan način žele da optimizuju svoj imunitet i dovedu ga u fino, balansirano stanje.

* Aktivni sastojak je gljiva Ganoderma lucidum (Reishi), poznata po brojnim lekovitim svojstvima vekovima unazad. Ganoderma lucidum sadrži polisaharide i druge bioaktivne supstance za koje je pokazano da blagotvorno deluju na imunitet i ispoljavaju imunomodulatorni efekat. Ovaj efekat ogleda se u tome da pomaže organizmu da nađe put do zdravog odgovora i ostvari neophodni balans, u periodima kada je on oslabljen ili reaguje prejako na nadražaje iz spoljašnje sredine.

* Kod alergija, pomaže da se smanji oslobađanje histamina, materije odgovorne za alergijske reakcije. Na taj način pomaže da se smanji rizik za nastanak alergije ali i smanje tegobe kada se ona javi: kijanje, suzenje, crvenilo i otok očiju i kapaka, peckanje, nesnosan svrab, curenje i začepljenost nosa, suvi kašalj, otežano disanje uz „zviždanje“ itd. Za najbolje rezultate, preporučuje se korišćenje Immuno GD-poly kapsula tri nedelje pre očekivanog delovanja uzročnika alergija  i kontinuirana upotreba od minimum 3 meseca.

Način primene: Odrasli i deca uzrasta iznad 12 godina:  dva puta dnevno popiti po tri kapsule, pola sata pre jela uz čašu vode.

Napomena: Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina. Proizvode na bazi ganoderme ne treba da koriste osobe sa autoimunim oboljenjima, jer ganoderma utiče podsticajno na imuni odgovor, osobe na imunosupresivnoj terapiji, osobe sa poremećajima koagulacije krvi i osobe na terapiji oralnim antikoagulansima. Primenu ganoderme treba prekinuti najmanje 2 nedelje pre planiranih hirurških zahteva.

Sastav: 100mg praha spora gljive Ganoderma lucidum, 100mg ekstrakta spora gljive Ganoderma lucidum obogaćenog prečišćenim polisaharidima

Pakovanje: Kutija

Tip artikla: Kapsule

Količina: 60

Vrsta artikla: Imunomodulator

Proizvođač: Abela Pharm


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
2.786,62 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 2671
Tagovi: gd-poly , 60 , kapsula , kapsule , i , tablete