Apoteka Janković
Korpa

CURAPROX INTERDENTALNE ČETKICE A5 CPS011 + GRATIS ČETKICA 5460

CURAPROX INTERDENTALNE ČETKICE A5 CPS011 + GRATIS ČETKICA 5460
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
CURAPROX INTERDENTALNE ČETKICE A5 CPS011 + GRATIS ČETKICA 5460

CURAPROX CPS interdentalne četkice prime su efikasne, nežne i ispunjavaju ceo interdentalni prostor, bez rizika od povreda.

- Prikladne su za čišćenje i najužih interdentalnih prostora. Redovnom upotrebom ovih četkica možemo sprečiti nastanak karijesa u interdentalnom prostoru, upalu desni i kasnije moguće ispadanje zuba.

- Redovnom i pravilnom upotrebom interdentalnih četkica CURAPROX CPS uklanjaju se zubne naslage iz interdentalnog prostora gde ih četkica za zube ne može očistiti - uz četkicu, interdentalna četkica je najvažniji alat za postizanje glavnog cilja, doživotnog zdravlja zuba i desni.

- U prodaji je 5 veličina interdentalnih četkica CURAPROX CPS prime: CPS 06, CPS 07, CPS 08, CPS 09 i CPS 011.

Način upotrebe: jednom provucite interdentalnu četkicu kroz svaki interdentalni prostor te je izvucite napolje. Zahvaljujući izvanredno tankoj i izdržljivoj hirurškoj žici CURAL® dovoljno je samo jednom proći interdentalnom četkicom kroz svaki interdentalni prostor.

Pakovanje: 5 interdentalnih četkica


CURAPROX CS 5460 ultra soft je četkica za zube za sve koji vole svoje desni. Četkica za zube CS 5460 ultra soft izuzetno je mekana i efikasna pri uklanjanju zubnih naslaga, kao i uz rub desni.

- Nežnim četkanjem, uz upotrebu minimalnog pritiska, četkica zadržava svoj oblik i čvrstoću, a zahvaljujući maloj, kompaktnoj glavi omogućava jednostavan pristup svim teže dostupnim mestima u ustima.

- Sadrži 5460 ultra mekanih CUREN® vlakana promera 0,1 mm.

- Četkica ima osmougaonu dršku koja omogućava jednostavnije držanje i postavljanje vlakana pod uglom od 45 stepeni tokom čišćenja.

Pakovanje: Gratis 1 četkica za zube.


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
856,80 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 69992