Apoteka Janković
Korpa

BURRA SUN MLEKO ZA TELO SPF50 200ML

BURRA SUN MLEKO ZA TELO SPF50 200ML
-30 %
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
BURRA SUN MLEKO ZA TELO SPF50 200ML

BURЯA Sun Body milk SPF 50+ štiti kožu lica i tela od štetnog zračenja u širokom opsegu ultraljubičastih (UVA/UVB) i infracrvenih (IR-A) zraka. Pored hemijskih, sadrži inkapsulirani titan-dioksid kao fizički filter i matične ćelije planinske brusnice koje obezbeđuju odbranu od IR-A zračenja. Zahvaljujući prisustvu fizičkog, smanjena je koncentracija hemijskih filtera u proizvodu, pa je znatno smanjenjen rizik od eventualnih alergijskih reakcija na hemijske filtere. Tehnološki je postignuto da je titan-dioksid, fizički UVA/UVB filter obložen i inkorporiran, pa proizvod ne ostavlja bele tragove na koži. Matične ćelije planinske brusnice, štite od IR-A zraka i zajedno sa ektoinom deluju antioksidativno prevenirajući nastajanje fotostarenja kože i dehidrataciju kože. Zbog visokog potencijala zaštite od sunca i intenzivne hidratacije, BURЯA Sun Body milk SPF 50+ se preporučuje za zaštitu dečije i osetljive kože odraslih.


Preporučuje se za: zaštitu kože lica i tela od UVA/UVB i IR zraka, decu i odrasle, hidrataciju i prevenciju fotostarenja kože."

Način upotrebe: Naneti na kožu u dovoljnim količinama 15 minuta pre izlaganja suncu.

Sastav: butil metoksidibenzoilmetan (UVA filter), oktokrilen (UVB filter), etilheksil metoksicinamat (UVB filter), titan dioksid (fizički UVA/UVB filter), ekstrakt matičnih ćelija planinske brusnice, ektoin, ši buter, skvalan, vitamin E"

Pakovanje: 200ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
1.184,40 RSD
1.692,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 67227
Tagovi: burra , sun , mleko , za , telo , spf50 , 200ml , odrasli