Apoteka Janković
Korpa

ZDRAVLJE LESKOVAC

IMUNEKS 20MG KAPSULE A30 IMUNEKS 20MG KAPSULE A30
SIRUP+KAPSULE=POKLON
Imuneks 20mg je dodatak ishrani  koji svojim jedinstvenim sastavom doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema. Sadrži visoko prečišćeni (više od 80%) prirodni mikronizovani beta-(1,3/1,6)-glukan iz kvasca Saccharomyces cerevisiae.Primena: - Preventivno za jačanje imuniteta i očuvanja dob..
1.436,40 RSD
IMUNEKS 50MG ACUTE KAPSULE A6
SIRUP+KAPSULE=POKLON
IMUNEKS 50mg Acute je dodatak ishrani na bazi mikronizovanog beta-glukana iz kvasca Saccharomyces cerevisiae, vitamina i minerala i koristi se kao dodatak ishrani za normalnu funkciju imunog sistema, brži oporavak organizma, primena u toku 6 dana.Način upotrebe IMUNKES 50mg Acute: Popiti sa vodom 1 ..
770,69 RSD
IMUNEKS-S SIRUP 150ML
SIRUP+KAPSULE=POKLON + POKLON PRIVEZAK
Imuneks-S je tečni dodatak ishrani prijatnog ukusa pomorandže na bazi mikronizovanog beta-glukana, izolovanog iz Saccharomyces cerevisiae i koncentrisanog soka ploda acerole koji predstavlja prirodni izvor vitamina C za jačanje imunog sistema. * Mikronizovani beta-glukan utiče na prvu liniju odbrane..
1.269,00 RSD
Neurocalm je dodatak ishrani na bazi vitamina, minerala, aminokiselina, koenzima Q10 i karotenoida, koji se koristi za normalnu funkciju nervnog sistema i pozitivno deluje na pamćenje i koncentraciju.Primena:- kod osoba pod stresom i kod osoba koje osećaju simptome hroničnog umora- kod starijih osob..
1.607,40 RSD
Normonerv je dodatak ishrani koji se koristi za normalnu funkciju nervnog sistema i u stanjima pojačane potrebe za zaštitom od oksidativnog stresa na bazi alfa-lipoinske kiseline, cinka, karnozina i vitamina.Primena:- kod svih oblika perifernih neuropatija- sprečava oksidativni stres i nastanak zapa..
1.928,88 RSD
Q10 250mg je dodatak ishrani na bazi koenzima Q10.* Koenzim Q10 (ubihinon) je supstanca prirodno prisutna u telu (srce, jetra, bubrezi, mozak), koja ima važnu ulogu u energetskom metabolizmu ćelije, ali se njegova sinteza smanjuje nakon dvadesete godine života. * Bez Q10 ćelije ne mogu da proiz..
1.895,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)