Apoteka Janković
Korpa

ZCOSMETICS

ZCOSMETICS
Brend: ZCOSMETICS
Nerilex losion je formulisan da svojim aktivnim sastojcima reaktivira potencijal kose sposobne za ponovni rast i utiče na uzroke koji mogu da dovedu do sprečavanja proređivanja i gubitka kose. Deluje tako da stimuliše cirkulaciju kože glave i hrani njene organe važnim funkcionalnim materijama. ..
273,42 RSD
Brend: ZCOSMETICS
Nerilex šampon protiv opadanja kose sadrži aktivne supstance za pranje koje temeljno čiste koren kose i kožu glave, blagotvorno deluju na sprečavanje preranog opadanja i proređivanja kose i ujedno reaktiviraju koren kose i stimulišu njen rast. Nerilex šampon za kosu je prijatnog mirisa, pH..
215,83 RSD
Brend: ZCOSMETICS
Nerilex šampon protiv opadanja kose sadrži aktivne supstance za pranje koje temeljno čiste koren kose i kožu glave, blagotvorno deluju na sprečavanje preranog opadanja i proređivanja kose i ujedno reaktiviraju koren kose i stimulišu njen rast. Nerilex šampon za kosu je prijatnog mirisa, pH vrednost ..
330,01 RSD
Brend: ZCOSMETICS
Sulfa Plus šampon efikasno uklanja perut, poboljšava stanje kose i kože glave, sprečava neprijatan svrab, isušivanje i krutost kose. Blaga formulacija i pH 5,5 omogućavaju upotrebu šampona tokom dužeg vremenskog perioda. Redovnom primenom šampona preventivno se deluje na ponovno javljanje ..
246,65 RSD
Brend: ZCOSMETICS
Sulfa-Plus šampon za masnu kosu svojim aktivnim sastojcima pomaže u regulaciji nivoa sebuma, uklanja prekomernu masnoću i istovremeno neguje kosu i kožu glave koja se brzo masti.* Blaga formulacija i pH vrednost 5,5 omogućavaju čestu upotrebu šampona tokom dužeg vremenskog perioda. Redovnom primenim..
246,65 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)