Apoteka Janković
Korpa

Vitalis

Vitalis

Brend: VITALIS
Artriflex je prirodni preparat za zdrav koštano-zglobni sistem.Artriflex je novi prirodni preparat kompanije VITALIS Doctor's group namenjen stvaranju i održavanju zdravog koštano-zglobnog sistema, smanjenju ukočenosti svih zglobova, jačanju hrskavice, povećanju elastičnosti i pokretljivosti zglobov..
1.099,90 RSD
Brend: VITALIS
Venovin je tečni dodatak ishrani koji je namenjen kao podrška krvnom sistemu i cirkulaciji. Preparatom Venovin se postižu izuzetni rezultati i kada se upotrebljava bez bazne terapije, nema kontraindikacija. * Sadrži ekstrakte crvenog vina i lekovitog bilja. * Preporučuje se:- osobama sa izraženim po..
1.406,59 RSD
Brend: VITALIS
Oftalmo Vitalis je dodatak ishrani za zdrave oči i dobar vid.Oftalmo Vitalis se preporučuje osobama:-  koje žele da spreče oštećenje vidnog aparata-  koje su izložene povećanom radu na kompjuterskim ekranima-  koje u većoj meri koriste tablet ekrane i veće telefonske ekrane-  sa ..
1.099,90 RSD
Brend: VITALIS
Vitalis Slim je potpuno prirodan i neškodljiv preparat za mršavljenje. Potpuno prirodna formula na bazi rakova, školjki, ananasa, zelenog čaja i divljeg limuna. Hitozan (iz rakova) deluje kao sunđer za masti, upija ih i pretvara u nesvarljivo jedinjenje i putem stolice izbacuje iz organizma. Bromeli..
1.208,22 RSD
Brend: VITALIS
Sportska krema je efikasna kod reume, artritisa, sportskih povreda, bolova u leđima, ukočenog vrata, tegoba kod poslovnih ljudi.  Eukaliptus, nana, ruzmarin i aloe vera će vratiti mladost Vašim zglobovima! Sportska krema ne samo da ublažava bol nego i jača hrskavicu i poboljšava ..
1.099,90 RSD
Brend: VITALIS
Urovital je prirodan preparat za jačanje otpornosti urinarnog sistema. Urovital se preporučuje kod učestalog i bolnog mokrenja, kod pečenja pri mokrenju, noćnog mokrenja, kod otežanog mokrenja, kod akutnih i hroničnih upala mokraćne bešike, mokraćnih kanala i bubrega, pri tretmanu sterili..
1.208,22 RSD
Brend: VITALIS
Venogel je biljni preparat u obliku gela. Sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka koji trenutno otklanjaju bol, otok, grčeve u nogama, neutrališu osećaj teških nogu i vitalizuju kožu. Jedinstvena Vitalisova formula neutrališe proširene vene i popucale kapilare brzo, lako i potpuno prirodno. Pospešuje..
1.099,90 RSD
Brend: VITALIS
Vitalis Yang Energising je dodatak ishrani koji poboljšava sve funkcije nervnog sistema dovodeći do boljeg raspoloženja, optimizma, samopouzdanja. * Otklanja znake depresije, slabosti, loše cirkulacije, neraspoloženja. * Deluje i protiv malaksalosti, umora, tromosti, smanjene snage i kondicije. Nači..
1.208,22 RSD
Brend: VITALIS
Vitalis Yin Antistress je dodatak ishrani koji  pomaže kod svih tegoba izazvanih stresom - a to su: napetost, strah, nervoza, strepnja, uznemirenost, nesanica, lupanje i preskakanje srca i visok krvni pritisak.* Ne smanjuje radnu sposobnost* Ne izaziva zavisnost* Nema štetnih efekataNačin upotr..
1.208,22 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)