Apoteka Janković
Korpa

VICTORIA'S SECRET

Victoria's Secret Amber Romance losion za telo je pogodan za svakodnevnu upotrebu za izuzetno suvu i osetljivu kožu. Losion hrani vašu kožu i omogućava joj potrebnu hidrataciju tokom 24 sata. Redovnom upotrebom vaša koža će biti baršunasto glatka i neodoljivo meka. Brzo upijajući losion za neg..
2.133,60 RSD
Victoria's Secret Beach Flower mirisni sprej za telo pogodan za svakodnevnu upotrebu. Oduševiće vaša čula neodoljivim mirisom koji ostaje na koži. Raskošno bujna mešavina magnolije, kokosa i palminog lišća, u kolekcionarskom, ograničenom izdanju. Otkriva senzualnost u svakoj ženi.Pakovanje: 250ml..
2.133,60 RSD
Victoria's Secret Fresh&Clean losion za telo je pogodan za svakodnevnu upotrebu za izuzetno suvu i osetljivu kožu. Losion hrani vašu kožu i omogućava joj potrebnu hidrataciju tokom 24 sata. Redovnom upotrebom vaša koža će biti baršunasto glatka i neodoljivo meka. Brzo upijajući losion za negu ko..
2.133,60 RSD
Victoria's Secret Fresh&Clean mirisni sprej za telo pogodan za svakodnevnu upotrebu. Oduševiće vaša čula neodoljivim mirisom koji ostaje na koži. Raskošno bujna mešavina slatke jabuke, sveže mandarine i morskog spreja, u kolekcionarskom, ograničenom izdanju. Otkriva senzualnost u svakoj ženi...
2.133,60 RSD
Victoria's Secret Pure Seduction je pogodan za svakodnevnu upotrebu za izuzetno suvu kožu. Losion hrani vašu kožu i daje joj potrebnu hidrataciju tokom 24 sata. Redovnom upotrebom vaša koža će biti baršunasto glatka i neodoljivo meka. Brzo upijajući losion za negu kože pruža savršen miris. Idealan p..
2.133,60 RSD
Victoria's Secret Romantic mirisni sprej za telo pogodan za svakodnevnu upotrebu. Oduševiće vaša čula neodoljivim mirisom koji ostaje na koži. Raskošno bujna mešavina frezije, krastavca i cveća, u kolekcionarskom, ograničenom izdanju. Otkriva senzualnost u svakoj ženi.Pakovanje: 250ml..
2.133,60 RSD
Victoria's Secret Temptation je pogodan za svakodnevnu upotrebu za izuzetno suvu kožu. Losion hrani vašu kožu i daje joj potrebnu hidrataciju tokom 24 sata. Redovnom upotrebom vaša koža će biti baršunasto glatka i neodoljivo meka. Brzo upijajući losion za negu kože pruža savršen miris. Idealan..
2.133,60 RSD
Victoria's Secret Temptation mirisni sprej za telo pogodan za svakodnevnu upotrebu. Oduševiće vaša čula neodoljivim mirisom koji ostaje na koži. Raskošno bujna mešavina sveže jabuke i cveta saguara, u kolekcionarskom, ograničenom izdanju. Otkriva senzualnost u svakoj ženi.Pakovanje: 250ml..
2.133,60 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)