Apoteka Janković
Korpa

VICTORIA'S SECRET

Victoria's Secret Amber Romance losion za telo je pogodan za svakodnevnu upotrebu za izuzetno suvu i osetljivu kožu. Losion hrani vašu kožu i omogućava joj potrebnu hidrataciju tokom 24 sata. Redovnom upotrebom vaša koža će biti baršunasto glatka i neodoljivo meka. Brzo upijajući losion za neg..
2.234,40 RSD
Victoria's Secret Amber Romance mirisni sprej za telo pogodan za svakodnevnu upotrebu. Oduševiće vaša čula neodoljivim mirisom koji ostaje na koži. Raskošno bujna mešavina ambera i krem angleisa, u kolekcionarskom, ograničenom izdanju. Otkriva senzualnost u svakoj ženi.Pakovanje: 250ml..
2.234,40 RSD
Victoria's Secret Aqua Kiss je cvetni mirisni losion za telo za žene. * Frezija i sveža tratinčica su prožete hladnom aloe verom i umirujućom kamilicom.* Spokojan i dobro umešan miris, savršen za lagane letnje dane. * Ovaj losion koji se brzo upija nudi 24 sata bogate hidratacije, negujući ko..
2.234,40 RSD
Victoria`s Secret Aqua Kiss je seksipilan, ženstven, neodoljiv i privlačan ženski mirisni sprej za telo. istaknite svoju ženstvenost noseći ovaj autentičan ženski parfem. - Aqua Kiss se otvara notama frezije. - U srcu ovog zavodljivog, očaravajućeg, senzualnog i šarmantnog mirisa je kamilica- Osnova..
2.234,40 RSD
Victoria's Secret Bare Vanilla je očaravajući i zanosni miris koji donosi spoj egzotične vanile, toplog kašmira i drvenastih mirisnih nota. Uz njega ćete se osećati ženstveno, elegantno i nadasve romantično. Laganiji od parfema, ovaj mirisni sprej za telo će svojom umerenom postojanošću i aurom svak..
2.234,40 RSD
Victoria's Secret Bare Vanilla Noir losion za telo je romantičan, dekadentan mirisni losion za telo koji se brzo upija i hrani kožu. On je savršena kombinacija samo dve note, vanile i kruške. Ove note pružaju opojan miris koji je sladak, a da ne postane zamoran.Pakovanje: 236ml..
2.234,40 RSD
Victoria's Secret Beach Flower mirisni sprej za telo pogodan za svakodnevnu upotrebu. Oduševiće vaša čula neodoljivim mirisom koji ostaje na koži. Raskošno bujna mešavina magnolije, kokosa i palminog lišća, u kolekcionarskom, ograničenom izdanju. Otkriva senzualnost u svakoj ženi.Pakovanje: 250ml..
2.133,60 RSD
Victoria's Secret Coconut Passion losion za telo je pogodan za svakodnevnu upotrebu za izuzetno suvu i osetljivu kožu. Losion hrani vašu kožu i omogućava joj potrebnu hidrataciju tokom 24 sata. Redovnom upotrebom vaša koža će biti baršunasto glatka i neodoljivo meka. Brzo upijajući losion za ..
2.234,40 RSD
Victoria's Secret Coconut Passion mirisni sprej za telo pogodan za svakodnevnu upotrebu. Oduševiće vaša čula neodoljivim mirisom koji ostaje na koži. Raskošno bujna mešavina kokosa i vanile, u kolekcionarskom, ograničenom izdanju. Otkriva senzualnost u svakoj ženi.Pakovanje: 250ml..
2.234,40 RSD
Victoria's Secret Fresh&Clean losion za telo je pogodan za svakodnevnu upotrebu za izuzetno suvu i osetljivu kožu. Losion hrani vašu kožu i omogućava joj potrebnu hidrataciju tokom 24 sata. Redovnom upotrebom vaša koža će biti baršunasto glatka i neodoljivo meka. Brzo upijajući losion za negu ko..
2.133,60 RSD
Victoria's Secret Fresh&Clean mirisni sprej za telo pogodan za svakodnevnu upotrebu. Oduševiće vaša čula neodoljivim mirisom koji ostaje na koži. Raskošno bujna mešavina slatke jabuke, sveže mandarine i morskog spreja, u kolekcionarskom, ograničenom izdanju. Otkriva senzualnost u svakoj ženi...
2.133,60 RSD
Victoria's Secret Love Spell losion za telo je pogodan za svakodnevnu upotrebu za izuzetno suvu i osetljivu kožu. Losion hrani vašu kožu i omogućava joj potrebnu hidrataciju tokom 24 sata. Redovnom upotrebom vaša koža će biti baršunasto glatka i neodoljivo meka. Brzo upijajući losion za negu kože..
2.234,40 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 22 (2 strana)